Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza. În ce și-a investit banii cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, trăiește într-o locuință modestă, dar cochetă, din Capitală. Femeia și-a dorit mult să devină mamă și a reușit atunci când nimeni nu-i dădea nicio șansă. A avut încredere în Dumnezeu și în medicul care a ajutat-o să-și îndeplinească cea mai mare dorință. Cu toate că a fost criticată că a adus pe lume un copil la o vârstă foarte înaintată, Adriana Iliescu și-a văzut de drumul ei.

Imagini din casa în care locuiește Adriana Iliescu
Adriana Iliescu și fiica ei Eliza locuiesc în vechiul apartament al fostei profesoare. Imaginile cu locuința lor au apărut în spațiul public în anul 2018, când femeia și fiica ei au primit alimente. Este vorba despre o locuință în care nu s-au făcut investiții, însă care este îngrijită și cochetă. Din apartamentul Adrianei Iliescu nu lipsesc cărțile și pianul, fiind cunoscut faptul că femeia este intelectuală.

Femeia are grijă să drămuiască bine banii și cea mai mare investiție este în educația fiicei ei. În plus Eliza este mereu cochetă, pentru că mama ei a învățat-o să se îmbrace frumos și să aibă bune maniere.

„Îmi place ca fiica mea să fie cochetă, însă nu dăm banii aiurea pe haine, este un magazin în Drumul Taberei, cu hainuțe la 35-40 de lei. De exemplu, i-am luat, de 1 Iunie, o fustiță plisată, la vreo 40 de lei, extraordinară”, spunea Adriana Iliescu într-un interviu.

Adriana Iliescu și-a dorit mult să devină mamă și visul ei s-a îndeplinit la vârsta de 66 de ani. Ea a născut-o pe Eliza Maria Bogdana la 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București. Eliza Maria a primit și prenumele Bogdana, nume care era destinat surorii sale gemene, care nu a supraviețuit sarcinii.

Povestea fostei profesoare de Limba română a devenit știre în întreaga lume și a creat controverse referitoare la corectitudinea din punct de vedere etic a aplicării unui tratament de fertilizare după o anumită vârstă.

Eliza Iliescu a terminat liceul ca șefă de promoție
Fiica Adrianei Iliescu a terminat liceul ca șefă de promoție și a obținut la examenul de Bacalaureat o medie generală peste 9. Eliza a fost șefă de promoție a absolvenților Colegiului ”Dimitrie Paciurea” din București. Înainte de a susține probleme examenului maturității, adolescenta spunea că nu are emoții pentru că s-a pregătit mult. Tot ea spune că își dorește să urmeze, în paralele, cursurile Facultății de Litere și cele ale Facultății de Filosofie. Eliza Iliescu își dorește să calce pe urmele mamei sale și are toate șansele să devină un profesor de succes.