Mesajul lui Florin Salam de pe patul de spital. „Într-o zi, două o să fiu cum trebuie”

Florin Salam, în vârstă de 42 de ani, a transmis un mesaj video din spital, acolo unde este sub tratament pentru Covid-19. Artistul a ținut să dezmintă informația care a șocat întreaga țară, anume că a murit pe patul de spital.

Mesajul lui Florin Salam din spital
„Vă salut oameni buni. Fac acest filmuleț pentru familia mea, pentru neamurile mele din provincie, cu zvonurile care circulă prin presă, televiziuni. Știți foarte bine că de câteva zile am fost în situația asta, dar cei din presă formulează mult mult peste situația prezentă. Ce pot să vă spun ..Toată familia mea este în alertă din cauza mea.

Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, copiii și familia mea. Azi trebuia să ajung acasă, dar mi-au zis să mai stau puțin. Nu vă mai îngrijorați, sunt bine. Nu-mi vine să cred..Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva?”, a spus Florin Salam.

Ulterior manelistul a revenit cu un nou video în care a anunțat că îi va da în judecată pe cei care au anunțat că a murit. Tot el le-a transmis celor care merg să filmeze acasă la familia lui, să-i lase copiii în pace.

„Mă vedeți! Nu am pățit nimic, sunt bine. Nu a murit nimeni! Nu doresc nici la dușmani așa ceva. Cei care ați dat știrea, pregătiți-vă că vă dăm în judecată. Copiii mei plâng. Nu mă omoară nimeni, mă omorâți voi cu vorbele pe care le spuneți. Oameni răi ce sunteți!”, a fost mesajul lui Florin Salam.