Râuri de lacrimi pentru fetița de 5 ani ucisă în Bascov. Oamenii prezenți la înmormântare au cerut să se facă dreptate

Victimele masacrului din Bascov, județul Argeș, au fost conduse pe ultimul drum. Sătenii nu și-au putut stăpâni lacrimile, în special în cazul fetiței de 5 ani.

Au curs râuri de lacrimi pentru copila de numai 5 ani ucisă în urmă cu câteva zile de unchiul său. Oamenii prezenți la înmormântare au cerut să se facă dreptate pentru cele cinci victime: părinții, fratele sora și nepoata criminalului.

Victimele masacrului din Bascov, conduse pe ultimul drum. Momente dureroase pentru săteni
Singurul supraviețuitor al masacrului din Bascov a fost nevoit să se ocupe de înmormântările rudelor. Vineri, 12 august 2022, au fost conduși pe ultimul drum părinții și fratele criminalului din județul Argeș. Toți sătenii au participat.

Sora acestuia și nepoata în vârstă de 5 ani, Silvia, își vor dormi somnul de veci în același loc, în Pitești, după ce unchiul fetei le-a luat viața. Potrivit Antena 3, bărbatul cu probleme psihice își pregătea atacul într-un jurnal de 26 de ani.

„Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva la noi aici! Era un sat liniștit, la noi niciodată nu a fost așa ceva, asta o să rămână în istorie”, a declarat o vecină pentru wowbiz.ro.

„Erau oameni muncitori, gospodari. Îl mai vedeam pe stradă, ne salutau mereu ”, a completat o altă femeie care a luat parte la înmormântare.

„În 67 de ani de când sunt eu aici, niciodată nu s-a întâmplat așa ceva! Este o mare nenorocire”, a mai spus un bărbat din localitatea Bascov, județul Argeș.

Criminalul din Bascov, luat în evidență cu probleme psihice
Bărbatul care și-a omorat întreaga familie era apropiat de fetiță și petrecea foarte mult timp cu ea. În plus, îi cumpăra dulciuri și chiar a fost persoana care i-a achiziționat o pereche de cercei și un lănțișor de aur.

„E dureros când am văzut trei coșciuge. Niciodată nu ne-am dat seama că se poate întâmpla în comuna noastră. Era o familie liniștită, chiar cu pregătire profesională, tatăl criminalului a fost inginer, mama a avut o funcție de laborant.

Era luat în evidență, dar cu grupa a doua, nu era din grupa întâi cu însoțitor, primea îndemnizație de la Direcția de Asistență Socială, era liniștit, ieșea mai mult seara, saluta vecinii. Nu muncea nicăieri.

Câteodată ieșea cu fetița pe care a omorât-o cu sânge rece. Avea o relație bună cu nepoțica, îi cumpăra jucării, bomboane, i-a cumpărat și cercei de aur. Nu știu ce s-a întâmplat”, a declarat primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu.