Oana Lis este disperată și cere ajutorul oamenilor! Nu mai are bani să achite tratamentul lui Viorel Lis: „Mai am bani doar de mâncare și atât”

Oana Lis trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebra soție a lui Viorel a ajuns la capătul puterilor, de când soțul ei s-a îmbolnăvit grav. Situația este cât se poate de gravă, mai ales pentru că fostul edil nu mai are bani nici pentru tratamentul care îl mai ține în viață.

Viorel Lis nu se mai poate mișca
Viorel Lis este intr-o stare extrem de gravă. Soția sa este cea care îl îngrijește în fiecare zi și nu îl scapă deloc din ochi. Nu se poate descurca deloc singur, ci are nevoie continuă de cineva care să îl ajute să se deplaseze, pentru că nu se mai poate mișca singur, este imobilizat la pat și îi este tot mai greu să reziste.

Oana mărturisește că este frustrant să îl vadă așa și nici el nu se simte confortabil, fiind conștient de ceea ce i se întâmplă. Nu vrea să îl ducă la azil și face sacrificii să îl îngrijească ea, pentru că vrea să își petreacă ultimii ani la casa lui.

„Viorel nu se mai poate mișca deloc. De trei săptămâni starea lui s-a degradat rapid și asta este groaznic, mai ales pentru un om conștient. Suferă foarte mult văzându-se în halul ăsta. La azil nu pot să-l duc pentru că nu mă lasă inima și nici el nu își dorește lucrul ăsta. Asta e bătrânețea, boala, e foarte greu“, a declarat Oana.

Viorel Lis are nevoie de bani pentru tratament
Problema cea mai mare sunt, însă, banii. După ce și-a amanetat verigheta ca să-i poată cumpăra un scaun cu rotile lui Viorel Lis, și-a dat seama că nu mai are bani pentru tratament, ci doar pentru strictul necesar, pentru mâncare.

Oana a mărțișorul că are nevoie de bani pentru tot ce ține de Viorel, chiar și pentru a fi scos din casă, pentru că nimeni nu o ajută pe gratis. Aceasta a făcut apel la prietenii de pe Facebook, la cei care l-au iubit pe fostul edil și cred că îi pot da o mână de ajutor în astfel de momente critice.

“Să fii cu dizabilități în România, e nenorocire mare ca nu ai ajutor de la stat. Ca primar are pensie 3.500 de lei. Eu banii ăștia i-am cheltuit în doua-trei zile. E inuman pentru mine. Mai am bani doar de mâncare și atât. Am ajuns la capătul răbdării! Am făcut acea postare pentru că m-am simțit copleșită”, a mai spus Oana Lis.

Oana a făcut public pe Facebook contul bancar al soțului ei și a spus că orice sumă poate face minuni.