Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o lună de trai în Spania. Socoteala unui român plecat la muncă: ”Ne împrumutăm”

Un român plecat la muncă în Spania i-a lăsat muți de uimire pe mulți internauți, după ce a postat în mediul online, o listă lungă cu cheltuielile pe care le are. Acesta a spus tuturor câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o lună de trai în Spania.

De câți bani ai nevoie pentru o lună de trai în Spania
Un român plecat la muncă în Spania a făcut o listă lungă cu cheltuielile pe care le are lună de lună. Acesta a luat o foaie de hârtie, pe care a scris tot ce consumă într-o lună, în Spania. Chiria îl costă 500 de euro, internetul 40 de euro, are o rată la mașină de 300 de euro, mâncarea 500 de euro și tot așa. Costurile descrise de român în postarea lui, nu sunt deloc mici. Acesta este nevoit să scoată din buzunar aproape 2000 de euro numai pentru o lună de trai în Spania. Românul nu a spus nici câți bani câștigă, pentru că dacă salariul lui ar fi destul de mare, atunci ar fi de înțeles și costurile pe care acesta le are.

Ce părere au internauții despre cheltuielile românului
Postarea lui a stârnit multă vâlvă pe internet, acolo unde oamenii nu au ezitat să-i transmită diferite mesaje. ”Pai si in Romania plateam chirie..si unde stateam …scara blocului mirosea numai a urina…era prin Drumul Taberei..sector 6….acum 9 ani..plateam 350 euro un ap cu 3 camere…”.

”Cui nu-i place sa nu stea în Spania, nu e obligat. Daca crede ca se câstiga mai mult in Rominia e alegerea fiecăruia”.

”Pai cumparati casa ca sa nu platesti chirie, lasate de fumat, si ai sa fii cel mai bogat din cimitir”.

”Păi dacă atâta faceți, atât primiți! Dacă făceai o facultate de programator, nu duceați lipsă!!! Un bun programator are 8mii – 10 mii de euro .. Ee tot una cu tine???”., au fost doar câteva comentarii transmise de internauți.