Artistă celebră, la un pas de tragedie. Cântăreața a fost luată de curenții din Marea Neagră

O mulțime de tragedii se întâmplă în apele din România și numeroși oameni și-au pierdut viața de la începutul sezonului estival. O artistă din România a trăit și ea drama vieții din același motiv și a fost la un pas de moarte, după ce a fost luată de curenții din Marea Neagră.

Diana Ionescu, la un pas de moarte
Diana Ionescu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică populară a trecut printr-o dramă mare în urmă cu câțiva ani, când chiar a fost la un pas de moarte. Deși cântăreața știa să înoate și nu se gândea că i se poate întâmpla așa ceva, a fost luată de curenții puternici și dusă spre larg, fără a se mai putea salva.

Curenții au dus-o departe, în larg, și când a văzut că nu mai simte nisipul a început să se panicheze. Bărbații care erau în apă și salvamarii au reacționat la timp și au scos-o din apă, dar Diana deja înghițise multă apă și tușea tare, motiv pentru care cu greu și-a revenit, după ce i-au fost aplicate măsurile de prim-ajutor. Senzația a fost foarte neplăcută și și-a promis că va fi mai atentă.

”Mă bucur că sunt bine. Știu să înot, dar curenții m-au dus spre larg. Foarte periculos acum pe litoral, îndemn pe toată lumea să abiă mare, mare grijă. M-am speriat foarte tare. Nu am văzut geamandura, m-am aventurat, m-au luat curenții. Erau și salvamarii și m-au văzut niște bărbați care înotau. Curenții m-au dus în larg. Nu mai simțeam nisipul și atunci m-am panicat foarte tare. Am înghițit apă și abia mi-am revenit pentru că tușeam foare tare. Mi se înfundaseră urechile, m-am speriat foarte tare. O senzație foarte neplăcută.”, a declarat Diana Ionescu.

Cântăreața a rămas cu o mare frică de apă, chiar dacă iubește marea și este născută în zodia Pești. Nu mai are curaj să își facă niciun concediu la mare și este foarte atentă la fiecare pas de atunci.