Luna Plină în august 2022. Camelia Pătrășcanu îți spune ce schimbări intervin în viața ta (Video)

Specialistul în Astrologie, Camelia Pătrășcanu anunță un eveniment astrologic important în luna august, respectiv Luna Plină. Iată cum vor fi influențate zodiile de acest fenomen! Previziuni astrologice pentru fiecare semn zodiacal în parte, începând de la Berbec și până la Pești.

Horoscop cu astrologul Camelia Pătrășcanu – Lună Plină în Vărsător.
Efectul Lunii Pline se manifestă din seara zilei de 10 august până în seara zilei de 12 august. Nativii zodiei Berbec trebuie să analizeze dacă au sau nu bani pentru a face acțiunile pe care și le doresc. Trebuie să găsească soluții creative.

Pentru Tauri luna aceasta plină poate aduce putere și autoritate și trebuie să vadă cum o gestionează și în familie, nu doar la muncă. Unii nativi se vor elibera de anumite conjuncturi în care sunt presați să facă lucruri de care ei nu sunt convinși.

O lună plină a puterii și demnității personale pentru Gemeni care trebuie să corecteze niște lucruri. Pot fi implicate și niște greșeli în acte, iar rezultatele vizează mai mulți oameni. Se fac conexiuni noi și ies secrete la iveală. Primesc curajul de a spune adevărul în față!

O lună plină ce vizează câștigurile și banii pentru nativii zodiei Rac. Chiar dacă acum colaborați cu mai multe persoane, încercați să căutați libertatea, detașați-vă de colaborări, pentru a avea mai multe surse financiare. Încercați să nu mai aveți așteptări sau pretenții.

Pentru Lei luna plină vorbește despre credibilitatea lor în fața altor persoane, despre imagine publică și socială. Este foarte posibil să aveți relații dificile cu persoane cu care nu mai pot merge în tandem. Nu se supun ușor și capătă curajul de a contra.

Horoscop Lună Plină pentru Fecioară
O lună plină ce vizează creativitate și libertate la locul de muncă pentru nativii zodiei Fecioară. Unele fecioare pot dori să schimbe locul de muncă și chiar vor face asta. Aspectele sunt destul de tensionate, dar primesc sprijin de la Uranus în Taur și Marte.

Balanță. Se anunță o lună plină pe axa pasiunii și a iubirii, a bucuriei de a fi. Unii nativi își vor da seama că de multă vreme nu mai au această bucurie și vor face ceva să schimbe situația. Găsiți-vă un hobby!

Pentru Scorpion este o lună plină pe axa proprietăților și au nevoie să simtă că țin în control aspectele din viața lor. Este subliniată faima, reputația, credibilitatea. Țin mult la imaginea lor, mai mult decât la bani.

Pentru Săgetător este o lună plină ce vizează filozofia de viață și credințele. Este posibil să întâlnească persoane care îi inspiră, locuri noi unde pot trăi experiențe deosebite. Își bat capul cu niște adevăruri și își dau seama unde sunt erorile. Atenție la acte!

Capricorn. Banii sunt vizați de această lună plină, bani care sunt investiți sau cheltuiți la cerere, datorită colaboratorilor sau partenerului de viață. Ei sunt economi, dar sunt nevoiți să fie un pic mai deschiși cu ceea ce își dorește partenerul de viață.

Vărsător – o lună plină care vizează prestigiul, popularitatea, cum vor să se prezinte ei. Prezența lui Saturn i-a maturizat pe Vărsători în ultimii doi ani. Acum aveți ocazia să oferiți lumii o imagine coerentă, autentică și profundă despre voi. Pot apărea probleme patrimoniale: Care îmi e locul?

Pești – o lună plină care vizează munca și felul în care pot contribui la îmbunătățirea lumii din jurul lor. Vor putea să se lămurească dacă activitatea pe care o desfășoară este benefică și pentru sănătatea lor.