Loredana Groza lovește din nou! Vedeta a apărut goală pe internet: „După-amiază leneșă!”

Loredana Groza este una dintre artistele de top ale României, cunoscută și iubită chiar și peste hotare. Este foarte îndrăzneață și nu ezită să își expună formele pe rețelele de socializare, chiar dacă a ajuns la o vârstă. Ultima postare din mediul online a șocat pe toată lumea, pentru că a lăsat să se vadă mai mult decât era cazul.

Loredana Groza, fără rușine
Loredana Groza este una dintre cele mai controversate vedete din România. Este o apariție șocantă, care reușește să atragă atenția mereu. Este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează imagini care mai de care mai sexy. Deși are 52 de ani, este foarte mândră de formele sale, pe care le expune mereu ân mediul online.

Vedeta a vrut să le arate tuturor cât de bine arată, dar și cum se relaxează ea într-o zi în care nu are chef de nimic. Vizibil mândră de formele ei, s-a întins pe pat și s-a fotografiat. Nu a mai stat pe gânduri și a urcat fotografia pe Facebook, unde comentariile au fost pro, dar și contra.

Unii fani au comparat-o cu Madona și au mărturisit că o apreciază pentru felul în care arată, în timp ce alții au criticat-o pentru felul în care a apărut în fața tuturor și i-au sugerat să urce astfel de imagini pe site-urile pentru adulți, nu pe o platformă unde au acces și copiii.

„Cred ca ar avea mai mult succes in filme pentru adulti”

„Doamne ferește! A ajuns sa pună poze și în c*ru gol”

„Te-ai stricat și tu, ce ai fost și ce ai ajuns…”, sunt unele dintre comentarii.