Cristina Șișcanu a dat vestea cea mare. Vedeta este în culmea fericirii: “O să avem un…”

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra jurnalistă trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Mădălin Ionescu, alături de care și-a întemeiat o familie minunată. Vedeta a făcut astăzi un anunț important, din care reiese că este foarte fericită.

Cristina Șișcanu, anunț emoționant
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din România. Cei doi soți au împreună o fetiță minunată și locuiesc împreună și cu cei doi copii ai prezentatorului din prima căsătorie. Este foarte activă pe rețelele de socializare, unde vorbește despre tot ce este nou în viața ei.

Jurnalista a făcut un anunț important, urmând să aibă parte de un eveniment mare. Aceasta a primit mai multe întrebări de la fani, printre care și cea legată de alegerea de a fi nași din nou. Astfel, ea a mărturisit că în curând vor avea un alt fin, lucru pentru care este foarte emoționată.

Anca Ciota a devenit mamă și acum se pregătește să își creștineze micuțul. A ales deja nașii, iar aceștia vor fi Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, care le sunt și nași de cununie. Băiețelul lor va fi al treilea fin al familiei Șișcanu-Ionescu, pentru că ei le-au mai botezat și pe fiicele Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda.

‘’În curând vom fi nași, dar nu de cununie, ci de botez. O să ave un finuț. Aveam doar două finuțe, dar acum vom avea și un finuț. Abia aștept momentul, sunt emoționată. Până acum aveam două fetițe, finuțe, Victoria și Iris, fetițele Gabrielei și a lui Tavi care sunt la rândul lor finii noștri, i-am cununat. Așa este și în cazul Ancăi și a lui Phelipe, suntem nașii lor de cununie și vom fi și nașii de botez ai lui David Liam’’, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu mai vrea copii
Cristina Șișcanu vrea să devină din nou mamă. Are deja doi copii, dar mereu și-a dorit să aibă o familie numeroasă. Îi place foarte mult rolul de mamă și este pregătită să facă acest pas din nou, după ce l-au amânat de mai multe ori fie din cauza pandemiei, fie de teama războiului.

„Da, eu mi-aș dori! La un moment dat, chiar eram porniți să mai facem, după aceea a venit pandemia, m-a speriat și chestia asta cu războiul. Na, toți avem niște frici, niște temeri”, a mărturisit Cristina Șișcanu.