Mireasă părăsită la altar din cauza soacrei. Ce a observat femeia chiar în ziua nunții

Caz incredibil, dar adevărat. Visul unei femei a fost distrus în ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața ei. O mireasă a fost părăsită la altar din cauza soacrei, iar motivul este greu de crezut. A avut parte de șocul vieții ei, a fost respinsă într-un mod greu de înțeles pentru toți cei martori la eveniment.

Mireasă părăsită la altar din cauza soacrei
O mireasă a fost părăsită de viitorul său soț, chiar în ziua nunții, în fața altarului. Nunta s-a oprit imediat după ce mama mirelui i-a ordonat fiului să oprească evenimentul. Motivul este unul șocant. Soacra nu a plăcut-o pe mireasă și i-a transmis fiul ei că nu o vrea de noră.

S-a întâmplat în Tunisia! Mireasa Lamia Al-Labawi a fost respinsă vehement de către logodnicul ei după ce mama acestuia a cerut ca nunta să se oprească.

Femeia nu o văzuse niciodată în realitate, până în ziua nunții, pe viitoarea sa noră, ci doar în poze, iar în ziua evenimentului a avut parte de o surpriză neplăcută.

Când tânăra și-a dat jos voalul, mama mirelui i-a cerut acestuia să oprească nunta, considerând că mireasa lui este prea scundă și prea urâtă.

Mirele și-a ascultat mama și a oprit ceremonia chiar înainte de a-și uni destinele cu logodnica sa. În ciuda celor întâmplate, cei doi miri au făcut o poză împreună, în care Lamia zâmbește, iar logodnicul ei își șterge lacrimile cu o batistă.

Mărturia miresei respinse de către soacră în ziua nunții
Printr-o postare pe Facebook, mireasa și-a cerut iertare de la toată lumea, a spus că este șocată de cele întâmplate și că nu merita asta. Fata a spus că este orfană și că pregătirile pentru nuntă au costat-o mult și acum a rămas și fără bani. Tânăra a mărturisit că acum îi este rușine să se uite în ochii oamenilor care știu ce i s-a întâmplat.

Tânăra a primit numeroase mesaje de încurajare în care oamenii i-au transmis că nu a pierdut nimic și că nu are motive să-i fie rușine.