Eveniment în premieră în familia lui Liviu Vârciu. Imagini rare cu artistul și soția sa

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Deși la început nimeni nu le dădea nicio șansă, iată că timpul a demonstrat că se iubesc, sunt uniți, se completează și împreună au pus bazele unei familii foarte frumoase. Anda i-a dăruit lui Liviu doi copii, între care și un băiat, așa cum și-a dorit actorul. Acum cei doi au ajuns la un alt nivel și au făcut un gest frumos pentru alți doi îndrăgostiți.

Eveniment în premieră în familia lui Liviu Vârciu
Pentru prima dată în viață și mai ales de când formează un cuplu, Anda Călin și Liviu Vârciu au fost nași de cununie. Cei doi au mers în fața ofițerului de Stare Civilă împreună cu un cuplu de tineri pe care i-au nășit. Au trăit emoții intense și au tratat acest rol cu maximă responsabilitate.

Liviu s-a arătat încântat de rolul de naș, spunând totodată că este mândru de nașă, soția lui, dar și de cei doi fini ai lor.

Primii noștri fini împreună. Ce fină frumoasă am, ce fin frumos am. Suntem nași. Uite ce nașă frumoasă am (n.r Anda Călin), rea, dar frumoasă. Casă de piatră, dragii mei copii! Să fiți iubiți. Darul vi-l dau la nuntă, nu acum. Acum m-am trezit și nu vreau să încurc sumele, a spus Liviu Vârciu pe InstaStory.

Liviu Vârciu și Anda Călin se completează de minune. La un moment dat ea spunea uneori este obositor dar frumos să fie femeia puternică din spatele lui Liviu Vârciu pe care îl descria ca fiind agitat, un suflet foarte bun și înțelegător.

De ce nu s-au căsătorit Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu și Anda Călin nu s-au căsătorit deși sunt împreună de multă vreme, iar între timp au devenit și părinți, de două ori chiar. Într-un interviu mai vechi, Anda spune că nunta nu reprezintă o prioritate pentru ei și că dacă va fi vor avea grijă să fie ceva pentru suflet, nimic extravagant.

O dată ce ai doi copii… Am tot vorbit chiar înainte de a face primul copil, dar de fiecare dată s-a întâmplat ceva. Am aflat că sunt însărcinată, am avut o preconcepţie de a face nuntă gravidă, după care am vrut să mă axez pe fetiţă, a venit pandemia. Însă acum nu mi se pare o necesitate într-o relaţie. Când va fi, nu va fi ceva extravagant, va fi doar pentru noi şi atât, spunea Anda Călin.

Actorul și partenera sa de viață care i-a dăruit doi copii s-au întâlnit într-un restaurant, iar Liviu a știut din acel moment că Anda îi va deveni soție.