Horoscop special pentru Perseide. Ce urmează pentru fiecare zodie în parte

Horoscop special pentru Perseide. Vă prezentăm cele mai importante previziuni astrologice dedicate celor 12 semne zodiacale.

Fenomenul atinge apogeul între 11 august, la miezul nopții, și 13 august, în zorii zilei.

August 2022, ultima lună de vară, aduce pe cerul nopţii cea mai frumoasă ploaie de stele căzătoare (ploaie de meteori) de peste an – Perseidele – un fenomen astronomic spectaculos, care poate fi observat, cu ochiul liber, începând cu sfârşitul lunii iulie, dar care va avea cea mai mare intensitate în noaptea dintre 12 şi 13 august.

În fiecare an, la un anumit moment, orbita Pământului (cursul eliptic al planetei noastre în jurul Soarelui) traversează nori de praf lăsaţi de comete, numiţi “roiuri de meteori”, pe care le percepem ca “ploi de stele căzătoare”.

Horoscop special pentru Perseide 2022
Dacă vă doriți ceva din tot sufletul, aveți un țel important, sunteți pe punctul de a face un pas major în viața de familie sau în carieră, trebuie să știți că următoarele săptămâni reprezintă terenul fertil pentru împlinirea tuturor viselor.

Zodia Berbec – horoscopul perseidelor vă îndeamnă să aveți curaj să ieșiți din zona de confort. Chiar în fața voastră se află succesul, banii, împlinirea, dar pentru a ajunge la toate astea trebuie să vă depășiți teama de necunoscut.

Zodia Taur – sunt posibile cheltuieli neașteptate în această perioadă, dar asta nu ar trebui să vă înfrâneze în vreun fel. Are balta pește și mai mult decât atât urmează câteva săptămâni înfloritoare din punct de vedere financiar.

Zodia Gemeni – și pentru acești nativi a venit momentul să primească lecția cumpătării. Învățați să trăiți cu strictul necesar și să vă orientați numai spre priorități, iar viața voastră se va schimba total.

Zodia Rac – nu ezita să te sfătuiești cu cei dragi atunci când intri într-un impas. Este important ca uneori să te deschizi în fața celor care chiar îți vor binele, pentru că s-ar putea ca de acolo să vină niște soluții salvatoare.

Zodia Leu – astrele te sfătuiesc ca în această perioadă, să eviți să te implici în activități de anvergură, sau în discuții importante. Evită, de asemenea, să iei decizii cu efect pe termen lung.

Zodia Fecioară
Cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei au nevoie de o schimbară radicală de mentalitate. Astrele vă îndeamnă să folosiți contextul astral din această perioadă și meditați în tihnă la relațiile și situațiile în care sunteți implicați.

Zodia Balanță – cineva din familie încearcă să vă arate o altă perspectivă asupra situației în care vă aflați. Acordați-i atenție! Uneori soluțiile vine de unde vă așteptați mai puțin.

Zodia Scorpion – pentru voi sfatul astrelor este să vă alegeți cuvintele și gesturile cu grijă, pentru că unii vă pot sancționa chiar și pentru niște banalități.

Zodia Săgetător – este posibil să nu obții rezultatele dorite, dar asta nu înseamnă că ai dat greș, sau nu merită să mai încerci pe viitor. Ridică-te și ia-o de la capăt cu mai mult curaj și încredere în tine!

Zodia Capricorn – acești nativi vor întâlni persoane influente, potente financiar care le pot aduce lămuriri cu privire la prestația lor de la locul de muncă. Încercați să vă formați o imagine de ansamblu.

Zodia Vărsător – pentru voi se conturează întâlniri și dialoguri cu o persoană din străinătate. Este posibil să demarați un proiect sau o afacere. Înainte de orice, ascultați-vă instinctele!

Zodia Pești – trebuie să știți că este o perioadă bună pentru a învață ceva nou în domeniul vostru de activitate. Nu vă plafonați! Mai aveți multe de făcut!