08.08.2022 – o zi deosebită pentru omenire. Se deschide Poarta Leului și de la această dată o să apară mare noroc

Semnificația și numerologia numărului 8/8 al îngerilor
În numerologie, 8 este un număr semnificativ care reprezintă armonia și infinitul.

Numărul 8 pe calea vieții înseamnă încredere, pasiune, putere și reziliență – toate acestea le puteți valorifica atunci când vă manifestați în timp ce portalul Poarta Leului este deschis, și mai ales în timpul Lunii Noi din 8/8.

Fiind un număr dublu, 88 înseamnă că te îndrepți spre schimbare. Acesta este un moment în care trebuie să acceptați finalurile necesare, astfel încât să puteți fi pe deplin deschis pentru a primi noile oportunități care vă apar în cale.

Să spunem că avem universul de partea noastră în această perioadă este puțin spus.

În fiecare zi ni se cere să ne asumăm riscuri mai mari. Acestea sunt șanse unice care ne sunt oferite de divinitate pentru a ne urma mai îndeaproape scopul și pentru a păși în cea mai bună variantă a noastră.

Aceste numere sunt deosebit de favorabile, având în vedere că anul este 2022, a cărui numerologie ne îndeamnă să nu ne mai facem griji, deoarece viața este împinsă înapoi pe drumul cel bun, devenind mai armonioasă și mai echilibrată.

În această perioadă, universul ne cere tuturor să luăm contact cu ceea ce contează cu adevărat cel mai mult, cu ceea ce ne dorim cu adevărat de la viață și pe cine vrem cu adevărat alături de noi în timp ce traversăm această călătorie extraordinar de frumoasă.

Combinat cu Luna Nouă în Leu care dă startul la toate acestea, portalul Poarta Leului are, de asemenea, un mod de a aduce adevărurile la lumină.

Uneori, persoana pe care o mințim cel mai mult suntem noi înșine. De multe ori nu putem înfrunta adevărul sau ne temem să acționăm pentru că ne facem griji cu privire la posibilele eșecuri rezultate pe care le riscăm de fiecare dată când ieșim din zona noastră de confort.

Chestia este că trebuie să realizăm cu toții că acea zonă nu numai că este o iluzie, dar tot ceea ce face de fapt este să ne rețină de la a trăi o viață conectată cu sufletul nostru.

Într-o lume care ne cere să fim mici, speriați și lipsiți de împlinire, Leo ne spune să fim curajoși, să fim liberi și să fim plini. În cuvintele scriitoarei și activistei Audre Lorde, “A avea grijă de mine nu înseamnă autoindulgență, ci autoconservare, iar acesta este un act de război politic”. Într-adevăr, Poarta Leului ne dă permisiunea de a ne dori și Leul ne amintește că suntem demni de închinare.

În mod potrivit, Sirius se înalță în timp ce inima înainte, Leul, semnul încrederii și al exprimării, domină cerul. Leul are reputația de a fi în plus, de a ocupa spațiu și de a cere mai mult, o condamnare nejustificată care este mai degrabă o reflectare a detractorilor lor, a celor care nu suportă să se vadă pe ei înșiși.

Într-adevăr, energia Leului oferă lecții perene de iubire de sine; Leii cred că au dreptul la plăcere și că merită să își dorească și cer ceea ce își doresc fără rușine, umilință sau ezitare. Leul nu acceptă resturi sau al doilea cel mai bun lucru și nici noi nu ar trebui să acceptăm.

În numerologie, numărul 8 este simbolul abundenței și al realizărilor, dar și al datoriilor karmice. Un număr de putere, opt este uniunea dintre material și spiritual, reprezentat de cercurile întrepătrunse din interiorul numeralului însuși. În mod previzibil, dubla doză de 8/8, a opta zi a celei de-a opta luni, oferă spiritului posibilitatea de a face din intangibil, tangibil și din intențiile noastre, realitățile noastre.

Casa a opta vorbește despre natura ciclică a vieții și a pierderilor, dar și despre nesfârșit; numărul opt fiind un simbol al infinitului întors. În consecință, pentru antici și în concordanță cu temele morții și renașterii, steaua Sirius dispare timp de șaptezeci de zile în fiecare an și este nevoie de aproximativ șaptezeci de zile pentru a finaliza procesul de mumificare.

Nu putem trăi o viață centrată în scopul nostru dacă nu trăim din sufletul nostru.

Cu toate acestea, încercăm adesea să trivializăm nevoile sufletelor noastre ca fiind frivole, pierdere de timp sau chiar pur și simplu nebunești. Indiferent de forma de negare la care apelăm, rezultatele sunt întotdeauna aceleași: suntem nemulțumiți de viața pe care o trăim, dar nu ne putem da seama cum să ajungem de aici până acolo.

Poarta Leului nu este doar o fereastră către sufletele noastre, ci și o punte care ne ajută să accelerăm creșterea sufletului nostru, astfel încât să putem crește și să mergem înainte.

Este un moment în care trebuie să avem încredere în inimile noastre, în sufletele noastre și în orice impulsuri pe care se pare că acestea ni le aruncă în cale.

Desigur, poți alege să ignori toate acestea și să continui pe aceeași cale ca și cum nimic nu s-ar întâmpla, sau poți alege în mod conștient să privești cu onestitate nevoile propriului nostru suflet și să treci peste temerile persistente care te-au ținut pe loc.

Se spune adesea că doar proștii își urmează inima, dar adevărul este că cei care sunt adesea văzuți ca proști sunt și cei mai fericiți. Atunci când ne uităm la altul și îi judecăm alegerile de viață, “prost” este pur și simplu o etichetă folosită pentru a confina oamenii în cutii cu care societatea se simte cel mai confortabil.

Folosiți acest timp pentru a vă îmbrățișa OMUL interior.

Fiți o persoană care încalcă status quo-ul, care încalcă regulile, o voce a păcii în haos și a luminii în întuneric.

Doar atunci vei fi atât de consumat de fericire și împlinire încât nu-ți va mai păsa ce cred alții despre alegerile tale.

Nimeni nu va veni să ne salveze pe niciunul dintre noi în această viață. Nimeni nu va crea viața pe care suntem meniți să o trăim, în afară de noi. Și nimeni nu va putea să ne facă fericiți până când nu ne vom da nouă înșine permisiunea de a fi exact asta.

Odată ce înțelegeți acest lucru și cum puteți valorifica portalul Leului pe 8/8, căutați în sufletul vostru ceea ce contează cu adevărat pentru voi.

S-ar putea să fie exact ceea ce ai avut nevoie, astfel încât să poți începe să creezi viața pe care ți-ai dorit întotdeauna să o trăiești.