Niculina Stoican, totul despre drama vieții sale. Ce a marcat-o cel mai tare pe artistă

Niculina Stoican este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică populară este iubită de o mulțime de oameni și are o carieră de mare succes. Este mereu cu zâmbetul pe buze și afișează o imagine pozitivă, dar se pare că ascunde o mare durere în suflet.

Niculina Stoican, amintiri dureroase din copilărie
Niculina Stoican este o artistă de excepție, apreciată de o mulțime de oameni. Celebra artistă are mereu zâmbetul pe buze și face atmosferă oriunde merge, dar în sufletul ei nu este totul la fel de roz. Are amintiri din copilărie pe care nu le poate da uitării, deși nu îi fac deloc bine.

Când se gândește la copilărie, își amintește de mama ei, care a crescut-o singură. Îi este recunoscătoare pentru asta, dar nu poate uita nici corecțiile pe care i le-a aplicat. Cea mai grea bătaie a fost cea în care a lovit-o chiar cu furtunul de la mașina de spălat, după ce a plecat de acasă fără să spună.

Artista de muzică populară spune că a suferit enorm din cauza asta și loviturile i-au lăsat un gust amar, dar acum înțelege că lucrurile s-au întâmplat cu un scop. Mama ei mereu punea ieșirile sale pe seama faptului că era o femeie singură.

“Într-o zi, eu am încălcat una dintre reguli și am plecat din fața blocului, așa că nu am auzit când mama m-a chemat în casă. Rezultatul: m-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat, o bătaie pe care, chiar dacă am încasat-o pe bună dreptate, nu am uitat-o nici până acum”, a mai declarat Niculina Stoican.

Niculina Stoican nu și-a cunoscut tatăl
Niculina Stoican a trecut printr-un calvar toată viața. Faptul că nu l-a avut aproape pe tatăl ei a marcat-o complet, pentru că și-ar fi dorit să aibă în viața ei și prezența masculină. Artista nu și-a văzut niciodată tatăl și asta pentru că mama ei nu i-a permis asta, iar, ulterior, nici el nu a mai vrut să o cunoască.

Niculina își amintește că l-a invitat pe tatăl ei la nuntă, dar acesta nu a onorat invitația, deși i-ar fi plăcut să îl aibă alături în cel mai important moment al vieți sale. În plus, acesta și-a refăcut și viața și femeia respectivă îi stătea în calea relației ei cu bărbatul.