Horoscop pana la 1 septembrie 2022, cu Tamara Globa. Marte va pune stapanire pe destinele zodiilor

Horoscop pana la 1 septembrie 2022. Astrologul Tamara Globa a anuntat ca luna aceasta va deschide o perioada importanta pentru oamenii puternici. Principalele directii ale bataliei sunt pentru viitoarea bunastare materiala si financiara.

Horoscop de la Tamara Globa
In ultima luna de vara, mai ales la inceputul ei, vor veni cele mai importante evenimente, a caror desfasurare ar trebui asteptata in anul urmator – 2023. Rezultatele acestor evenimente le vom vedea abia in 2024, a spus astrologul Tamara Globa. A treia decada a lunii august va deschide o perioada importanta de opozitie a lui Marte: care va dura pana la inceputul primaverii 2023. Aproape intregul august este o perioada interesanta pentru persoanele asociate cu creativitatea, a remarcat Globa.

In ciuda abundentei zilelor dificile din aceasta luna, in acelasi timp, aceasta este o perioada cu o intorsatura importanta in soarta multor oameni. Unii isi vor gasi viitorul, iar altii vor pasi literalmente intr-o noua perioada pentru ei insisi, a spus Tamara Globa

Zile nefavorabile in august 2022:
5, 6 august, 7 august (seara),

8, 10, 12 august,

13 (seara),

14, 16, 19, 23, 26, 27 si 31 august.

Horoscop pentru fiecare semn zodiacal
BERBEC
Pentru Berbec , august va fi ambiguu. Luna aceasta vor trebui sa munceasca din greu la serviciu, pot aparea probleme, se vor simti foarte obositi, lipsa de somn si iritabilitate. Vor aparea noi cunostinte, oameni interesanti si noi oportunitati. Reprezentantii acestui semn zodiacal vor trece printr-un adevarat test al vointei.

TAUR
Pentru Taur , august va trece linistit, fara schimbari si situatii dificile in viata sa. Ar trebui sa se astepte la noi cunostinte si intalniri cu vechi prieteni. Taurul se va gandi mult la viitorul sau.In dragoste, Taurul ar trebui sa se astepte la schimbari mari. Vor fi relatii furtunoase, dar este putin probabil ca acestea sa dureze mult.

GEMENI
Pentru Gemeni , vara se va incheia cu evenimente surprinzatoare. Luna aceasta, ar trebui sa se uite mai atent la orice lucru marunt. Merita sa ascultati sfaturile rudelor si prietenilor. Pentru Gemeni sunt posibile pierderi mari, atat financiare, cat si personale.

Vor fi dezvaluite secrete si fapte interesante despre partenerul de viata. Vechile nemultumiri vor fi uitate si vor fi noi certuri. Merita sa va ganditi bine la cuvinte inainte de a le exprima. Astrele nu recomanda Gemenilor sa-si schimbe locul de munca in august.

RAC
Prognoza astro spune ca vara pentru Raci se va incheia intr-o nota grozava. In august, Racii se vor relaxa perfect, petrecand mult timp cu prietenii si familia. Vor fi si unele mici divergente care nu vor cauza mari probleme. Pentru prima data dupa mult timp, Racii vor avea noroc in dragoste. Vor fi foarte populari in randul sexului opus si ii vor incanta cu deschiderea lor. Daca mai devreme, Racii nu au avut sansa de a-si intalni sufletul pereche, atunci in august o vor face. Racii nu trebuie sa se teama sa faca noi cunostinte sau sa recastige o relatie pierduta.

LEU
Leii nu ar trebui sa se astepte la schimbari in viata lor. Ultima luna de vara va deveni productiva si interesanta, dar reprezentantii zodiei vor respinge oamenii noi cu egoismul lor. Ar trebui sa aiba rabdare cu familiile lor. Cuplurile casatorite pot avea probleme care ar trebui evitate. Vor fi despartiri, intalniri interesante si multa dragoste. Leii sunt sfatuiti sa fie mai atenti la a doua jumatate si sa nu o jigneasca.

FECIOARA
Pentru Fecioara , luna va fi reusita si informativa. In multe zone vor fi deschise noi drumuri. Fecioarele singuratice ar trebui sa astepte noi cunostinte si dragoste. Fecioarele isi vor putea depasi temerile si vor putea cere in casatorie partenerele. Ar trebui sa asculte cu atentie sfaturile celor dragi. Fecioarelor nu li se recomanda sa cheltuiasca bani in sume mari. Nu vor fi schimbari mari la locul de munca. Reprezentantii zodiei de Pamantul ar trebui sa lucreze mai atent la micile detalii, pot duce la concediere.

BALANTA
August 2022 va fi o luna incarcata pentru Balanta . Balanta va fi jignita, vor aparea probleme. Luna aceasta, nu va asteptati la schimbari in viata de familie. Reprezentanii acestei zodii nu vor gasi o persoana cu care sa-si petreaca restul vietii. Nu vor fi probleme in familie. Vor exista noi cunostinte care ii vor ajuta la atenuarea sentimentului de singuratate, dar nu pentru mult timp. Astrele recomanda sa ai grija de sanatatea ta. Sunt posibile caderi nervoase din cauza oboselii. Nu va aruncati emotiile asupra celor dragi care doresc sa va ajute.

SCORPION
Pentru Scorpioni , vara se va incheia violent si pasional. Astrele promit noi descoperiri, aventuri si multe conversatii pe diverse teme. Va fi un punct de cotitura in viata unui Scorpion. In august, astrele nu recomanda sa-i asculti pe ceilalti, poti gestiona banii dupa dorinta si discretie.Nu trebuie sa fiti foarte nervosi. Merita sa evitati orice stres asupra inimii, cel mai bine ar fi sa va aranjati o scurta vacanta si sa mergeti pentru o saptamana mai aproape de mare si aer curat.

SAGETATOR
Pana la sfarsitul verii , Sagetatorii vor putea sa-si rezolve greselile din trecut. De cele mai multe ori vor petrece singuri si se vor angaja in auto-dezvoltare. Va fi un nou obiectiv de atins. Sagetatorul va putea in sfarsit sa inchida usa trecutului, noi descoperiri ii asteapta inainte. Legaturile de familie cu acest semn zodiacal vor deveni si mai puternice, armonia si intelegerea vor aparea in familie.

CAPRICORN
Capricornii vor avea o luna confuza si ambigua. Va exista dorinta de a experimenta aventura si de a cuceri muntii. Sunt posibile certuri cu parintii din cauza neintelegerii si incapatanarii. Vor aparea probleme care vor iesi in prim-plan, vor fi descoperite noi mistere si secrete. In viata de familie, Capricornul va fi calm. Sunt posibile certuri cu colegii si superiorii. Capricornii se vor incapatana sa-si urmareasca scopul. Capricornii ar trebui sa acorde atentie sanatatii lor. Un stil de viata sedentar si o alimentatie proasta pot duce la probleme. Se recomanda sa mergeti dimineata la sport.

VARSATOR
Varsatorii ar trebui sa se astepte la succes in multe domenii ale vietii. Se vor deschide noi drumuri si oportunitati. Reprezentantii acestui semn zodiacal vor face o scurta calatorie impreuna cu familia. Vor aparea situatii de neinteles si va exista dorinta de a atinge inaltimi incredibile. In viata de familie a Varsatorului, totul este linistit.

PESTI
Pentru Pesti , vara se va incheia pozitiv. Vor fi noi descoperiri. In cea mai mare parte a lunii, Pestii vor zambi, ii asteapta surprize placute si schimbari mari in viata lor. Situatiile neplacute vor trece in fundal. Pestii vor uita toate nemultumirile si vor ierta pe cei care le-au facut raui. Pestii isi vor deschide ochii si se vor gandi la relatia lor. Problemele din familie se vor rezolva in bine, chiar daca este vorba despre un divort. Vor avea incredere in actiunile lor.