Connect-R și Misha, vacanță exotică în Maldive, alături de Maya. Cum își răsfață artistul fosta soție și fiica

Cei doi artiști au divorțat în urmă de cinci ani, dar, cel puțin atunci când vine vorba despre vacanțe, Connect-R, Misha și Maya nu diferă cu nimic de o familie obișnuită și… fericită. Cum de fiecare dată artistul își surprinde cele două fete cu locații speciale, și anul acesta a ales o destinație exotică.

Connect-R și Misha nu mai formează un cuplu de 5 ani, însă grija și dragostea imensă pentru fiica lor Maya au transformat relația lor într-o frumoasă prietenie. Drept urmare, micuța este răsfățată în egală măsură de ambii părinți, alături de care își petrece vacanțele în fiecare an.

Connect-R și Misha, vacanță exotică în Maldive, alături de Maya
De-a lungul timpului, artiștii și fiica lor au fost împreună în vacanțe în Italia, în Zanzibar, în Delta Dunării, iar acum sunt din nou în Maldive, unde se bucură de soare, de mare, dar și de exotismul acestui colț de rai. Chiar dacă în această perioadă artiștii nu duc deloc lipsă de activitate, Connect-R și Misha și-au pus planurile în stand-by și au ales să meargă cu fiica lor într-o vacanță binemeritată.

Și cum artistul obișnuiește să-și țină fanii la curent nu doar cu viața profesională, a împărtășit cu aceștia și câteva dintre momentele frumoase petrecute în familie. Artistul, fosta sa soție și fiica lor s-au imortalizat în piscina resortului de lux unde s-au cazat, iar zâmbetele relaxate și fericirea de pe chipurile lor nu au nevoie de cuvinte.

Evident că fanii nu contenesc să se întrebe de fiecare dată dacă cei doi artisți nu formează din nou o familie…

„Ne împacă presa în fiecare lună. S-au împăcat, s-au certat, deci asta este la ordinea zilei. Nu suntem un cuplu. Să ştii că şi Maya îmi face poze pentru instagram, nu doar Relu. Ţinem amândoi postul, am mâncat salată grecească, fară carne, fără multe lucruri. Dacă nu am fi avut lucruri în comun, nu am fi fost niciodată împreună’, spunea Misha, la Răi, da buni, cu ceva timp în urmă, pe când se aflau cu toții în vacanță.