Vlăduța Lupău a născut! Ce nume special a ales interpreta pentru fiul său

Îndrăgita cântăreață, Vlăduța Lupău a devenit oficial mămică, pentru prima oară. Aceasta a născut astăzi, cu puțin timp în urmă, câteva ore, un băiețel perfect sănătos! Iată ce nume special a ales interpreta pentru fiul său! Este un nume biblic!

Vlăduța Lupău și partenerul său de viață sunt în culmea fericirii! Vedeta a născut, cu doar câteva ore înainte, un băiețel perfect sănătos, într-un spital privat din Cluj, acolo unde artista locuiește alături de soțul ei. Proaspătul tătic, Adrian Rus a dat marea veste pe rețelele sociale, anunțându-și fericirea dar și numele special pe care l-au ales pentru micuțul lor!

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru să ai frică doar de Dumnezeu în viața asta și să te rogi Lui. Rus Iair, ești binecuvântarea mea P.S.: A fost dragoste la prima vedere?? Vlăduța, te iubim cel mai mult, mama eroină”, a fost mesajul fostului portar de la CFR Cluj.

Vlăduța Lupău nu a întârziat să-și exprime iubirea față de familia ei, în secțiunea de comentarii:
„Inima mea toată sunteți voi!”

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii. Mesaj emoționant pentru Iair
Îndrăgita interpretă a postat o fotografie din sala de operație, pe rețelele sociale, și și-a împărtășit fericirea cu urmăritorii săi, dar cel mai important avut un mesaj emoționant pentru noul membru al familiei lor:
„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea!

Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!
Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!
O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentrutodeauna!

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu!
Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită!
Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!” 🫶🏼

Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima
TE IUBESC !
Eu, mami! ”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)