Vlăduța Lupău a născut un băiețel. I-a ales un nume biblic: „O să te învăț un singur lucru: să ai frică doar de Dumnezeu”

Vlăduța Lupău a născut un băiețel perfect sănătos. Adrian Rus, soțul interpretei de muzică populară, a postat prima imagine cu bebelușul și a dezvăluit numele acestuia.

Așteptarea a luat sfârșit, iar cântăreața a putut să își strângă copilul la piept. Vlăduța Lupău a născut în urmă cu câteva ore un băiețel perfect sănătos. Bebelușul a venit pe lume într-un spital privat din Cluj, acolo unde artista locuiește alături de soțul ei. Pe una dintre rețelele de socializare, Adi Rus a postat prima imagine cu micuțul, dar și un mesaj emoționant. Fiul Vlăduței Lupău se numește Iair, fiind un nume biblic. Iair este acel tată din Biblie care-l roagă pe Hristos să-i reînvie fiica.

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru să ai frică doar de Dumnezeu în viața asta și să te rogi Lui. Rus Iair, ești binecuvântarea mea P.S.: A fost dragoste la prima vedere🙏🏻❤️ Vlăduța, te iubim cel mai mult, mama eroină⭐️”, a fost mesajul fostului portar de la CFR Cluj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adi Rus (@adiiirus)

Momentan, Vlăduța Lupău nu va angaja o bonă pentru bebeluș, ci va avea parte de ajutorul mamei sale, dar și al soacrei. „Ne-am gândit la un moment dat să angajăm o persoană, dar pentru început cu siguranță nu va fi nevoie. O avem pe soacra mea, care de abia așteaptă să-și intre în rolul de bunică, și pe mami, care deja e obișnuită cu acest rol. Eu pot să-mi văd de treabă liniștită cât sunt ele”, a spus interpreta de muzică populară.