Sunt 2 Rugăciuni pentru MAME: pentru fiu și pentru fiică. Mai PUTERNICE decât ale preoților

Roagă-te pentru copiii tăi!

Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei este deosebit de importantă. Orice mama iubitoare vreau doar ce e mai bun pentru copiii ei și face tot posibilul ca fiul sau fiica ei să crească sănătoși, să studieze cu succes, să fie amabili, grijulii și harnici, scrie a1.ro.

Rugăciunile pentru fiu și pentru fiică sunt ușor diferite, deoarece rugăciunea pentru sănătatea si bunăstarea fiicei se adresează Sfintei Fecioare și Domnului Dumnezeu pentru fiu. Este necesar ca aceste rugăciuni să fie citite cu sinceritate, din inimă, concentrându-te pe fiecare cuvânt. Aceste cuvinte pot înmuia karma unui copil și chiar o pot clarifica, pot ajuta să îl scape de boală, să depășească dependența și să aleagă modul corect de viață.

Rugăciune pentru fiică

Te rog, Maica Domnului, cea mai sfântă, dă sănătate fiicei mele. Știi cum visează sufletul său – dă-i în viața ei zile mai clare! Mă rog pentru fericire, frumusețe, noroc și multe minute pline de bucurie. Fă-o să plângă mai puțin de amar. Lasă fericirea să-i cuprindă orele. Dacă cineva o supăra, mânia nu se topește, știu: va fi o lecție pentru sfânta ei tărie și iubirea ta și dacă ea este slabă în spirit, nu-și găsește imediat drumul în viață – ajut-o cu rugăciunea ta zilnică.

Rugăciune pentru fiu

Te rog, Dumnezeule milostiv! Iartă-mi păcatele mele. Nu îmi este nimic mai apropiat și mai drag decât iubirea Ta atotcuprinzătoare. Nu cer nimic pentru mine – mă rog pentru fiul meu: trimite-i liniște și pace, Învață-l să devină un om adevărat, cu suflet bun. Ferește-l de ciudă și răutate, ajută-l să vadă rațiunea în lume, în păcat și să rămână drept, mereu în umbra milosteniei Tale.