Horoscop săptămâna 8-14 august 2022. Vești fabuloase pentru zodii

Horoscop săptămâna 8-14 august 2022. Vă prezentăm previziunile astrologice dedicate celor 12 semne zodiacale în cea de-a doua săptămână a lunii august. Am intrat oficial în ultima lună de vară, o lună în care surprizele se vor ține lanț pentru unii dintre nativi.

Horoscop săptămâna 8-14 august 2022
Previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Zodia Berbec – astrologii întrevăd surprize frumoase pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Berbecului. Primiți vești bune din sfera profesională și nu este exclus să apară o oportunitate de job în afara țării.

Zodia Taur – nativii zodiei Taur și-ar putea întâlni, după lungi așteptări, marea dragoste. Astrele vă sfătuiesc să fiți prevăzători și să vă calculați atent fiecare pas.

Zodia Gemeni – este foarte posibil să primiți o ofertă salarială atractivă pe care o veți accepta chiar dacă jobul în sine vă va scoate din zona de confort. Nu aveți nimic de pierdut!

Zodia Rac – ce nu faci la timp nu mai faci niciodată, astfel încât este bine să bați fierul cât e cald, fie că vorbim despre viața profesională sau sentimentală (relații de cuplu și familie).

Zodia Leu – trag banii la voi ca niciodată. O perioadă foarte bună din punct de vedere financiar pentru nativii zodiei Leu. Primiți bani suficient cât să vă faceți treaba și să și puneți ceva deoparte.

Zodia Fecioară – dacă ești în postura de a lua o decizie importantă ce pare că nu suportă amânare, astrele te sfătuiesc să nu faci compromisuri și să analizezi totul cu mare atenție.

Zodia Balanță
Permite-ți luxul de a face fix ce îți spune inima. Ai tot ce îți trebuie ca să încasezi efectele unei eventuale greșeli. Nu mai pleca urechea la părerile neavizate ale celor din jurul tău care, chipurile, îți vor binele.

Zodia Scorpion – relaxează-te! Ești prea crispat și privești doar în față, de parcă lumea ta ar fi doar în alb și negru. Ceea ce ți se întâmplă nu este așa rău cum pare, motiv pentru care ar trebui să tratezi cu mai multă lejeritate.

Zodia Săgetător – unii dintre acești nativi pleacă într-o călătorie de afaceri și sunt tentați să îmbine utilul cu plăcutul, deși scopul acestei deplasări este cât se poate de serios. Nu disperați, veți avea timp și pentru distracție.

Zodia Capricorn – se anunță câteva zile dificile la locul de muncă, cu responsabilități, dar și eventuale conflicte din cauza rolului pe care îl aveți în cadrul echipei.

Zodia Vărsător – nu este o săptămână potrivită pentru a lua decizii importante în viața de familie. Deși sunteți oarecum presați să faceți ceva, astrele vă recomandă să trageți de timp.

Zodia Pești – cele mai bune lucruri li se întâmplă celor care știu să aștepte. Pentru nativii zodiei Pești, a doua săptămână din luna august vine la pachet cu multe surprize plăcute.