Ramona Bădescu, din nou însărcinată? Își dorește o fetiță

Celebra Ramona Bădescu este o femeie împlinită în acest moment. Celebra actriță trăiește o frumoasă poveste de iubire și a devenit și mamă de băiat, lucru pe care îl aștepta de mult timp. Vedeta spune că își dorește să mai facă un copil și de dara aceasta speră că va fi fetiță.

Ramona Bădescu mai vrea copii
Ramona Bădescu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Se iubește nebunește cu Fabio Cali și împreună au și un copil. Relația lor merge perfect de mai bine de patru ani și actrița se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Ramona Bădescu se gândește acum să mai facă un copil, pentru că lucrurile merg foarte bine. Vedeta spune că de data aceasta și-ar mai dori o fetiță, pentru a avea o pereche perfectă.

Deși este departe de soțul ei, spune că relația lor merge perfect și sentimentele sunt din ce în ce mai puternice. Această separare temporară le-a prins bine, pentru că i-a apropiat și mai mult și le-a demonstrat că pot avea încredere în ei.

„Botezul lui Ignazio s-a tot amanat, dar se apropie si momentul lui. Ne pregatim! Ne ocupam acum de lista cu invitati si de organizare, de tot ceea ce trebuie pentru ca fiul meu sa aiba un botez deosebit, un botez ca in basme! Surpriza este ca ne-am gandit sa unim doua evenimente importante din viata noastra si o sa facem nunta impreuna cu botezul! Deocamdata, cel putin acum, sunt putin in dubiu in ceea ce priveste locatia botezului. Mamei mele i-ar face placere ca fiul meu sa fie botezat ortodox. Normal, traind in Italia, ar trebui sa fie botezat catolic, chiar daca este si crestin ortodox.

Sunt acum in medieri si in stabilirea tututor detaliilor si sper sa stabilim si data evenimentului, pana la urma vom decide cum este mai bine. Mama mea si-ar dori sa-l botezam pe Ignazio in aceeasi bisericuta unde am fost botezata si eu, la Craiova, iar tatal lui, Fabio, vrea sa fie botezat catolic, in Italia, asa ca deocamdata suntem in negocieri. Pentru mine, botezul este un moment foarte important in viata unui crestin! Multi spun ziua in care s-au nascut, dar nu isi aduc aminte si ziua in care au fost botezati…”, a declarat Ramona Badescu pentru Click.

De pe 18 iulie 2017 suntem împreună, de 4 ani, dar parcă am fi de o viață. Câteodată nu contează timpul, contează intensitatea.Și despărțirile au farmecul lor. Când te întorci, poate mai vine o surioară”, a declarat Ramona Bădescu în emisiunea lui Măruță, de la Pro TV.

Ramona Bădescu, despre prima sarcină
Ramona Bădescu a devenit mamă la vârsta de 50 de ani, lucru ce a uimit pe toată lumea. Deși nu mai avea prea multe speranțe că își va îndeplini acest vis măreț, se pare că a avut noroc și tratamentul pe care l-a urmat a ajutat-o să fie fericită și să aibă un băiețel sănătos.

Ramona a fost o graviduță norocoasă, pentru că nu a avut deloc probleme cu sarcina. S-a îngrășat doar 9 kilograme, a fost foarte activă și nu s-a simțit deloc rău. Organismul sănătos a ajutat-o să aibă și o naștere ușoară și să aducă pe lume un băiețel sănătos. Cu siguranță va reuși să mai rămână însărcinată încă o dată și să decurgă totul perfect.