Cine a fost Simona Pătraș, fata de la „Visuri la cheie” care a râs în fața durerii

În 2021, Simona Pătraș a întâmpinat echipa „Visuri la cheie” cu emoție și lacrimi de bucurie, în ciuda bolii nemiloase care o măcina. Tânăra căreia emisiunea i-a oferit un nou început în prima ediție a sezonului 8 al emisiunii, s-a stins din viață vineri, 5 august 2022.

„Echipa emisiunii «Visuri la cheie» transmite condoleanțe familiei îndurerate. Odihnește-te în pace, Simona!”, a transmis Pro TV.

Cine a fost Simona Pătraș, fata de la „Visuri la cheie” care a râs în fața durerii
Simona Pătraș a fost numită de medicii de la Marie Curie „cel mai curajos și mai optimist copil” din câți au văzut. În 2015, viața ei a luat o turnură neașteptată, când medicii au descoperit că are o tumoare agresivă.

Țesutul bolnav a fost înlăturat chirurgical și părea că pericolul o ocolise. N-a fost așa. În 2018 a primit vestea că trebuie să renunțe la un picior, pentru a îndepărta orice risc de recidivă. Cu toate acestea, cancerul a găsit o cale de a reveni.

Cu un picior amputat și cu dureri greu de suportat, Simona și-a propus să râdă bolii în față și să-și trăiască toate zilele cât mai optimist cu putință. Așa au cunoscut-o arhitecții de la „Visuri la cheie”, chemați în ajutorul familiei sale pentru renovarea casei.

În urmă cu nouă ani, mama Simonei și tatăl vitreg au vândut garsoniera în care locuiau și au început să construiască o casă. De atunci și până anul trecut, aceștia nu au reușit să amenajeze decât două camere, în viitorul garaj al casei. Acolo locuiau cu toții. Cheltuielile familiei pentru vindecarea bolii necruțătoare a Simonei i-au determinat să pună pe pauză proiectul de casă.

Foto: Pro TV