VIDEO Cum a ajutat un tânăr o bătrână care vindea ceapă. Cu lacrimi în ochi, femeia și-a făcut semnul crucii

Un tânăr român a ajutat o bătrână care vindea ceapă, iar ea i-a mulțumit cu lacrimi în ochi, făcându-și semnul crucii. Iată clipul video care are peste trei milioane de vizualizări până acum pe Internet.

Cum a ajutat un tânăr o bătrână care vindea ceapă. Cu lacrimi în ochi, femeia și-a făcut semnul crucii. Imagini emoționante
O bătrână vinde legume. Pe stradă, lângă un magazin, într-un loc aglomerat. E imaginea bunicii clasice – cu basma, șorț și chip trecut prin multe, care își duce traiul de pe o zi pe alta. Pe una dintre aceste bunici a ajutat-o și un tânăr, care s-a așezat lângă bătrâna care vindea ceapă lângă un magazin.

Tânărul: Sărut mâna, mamaie. Le vinzi, nu?

Bătrâna: Da.

Tânărul: Cât costă una? Câte ai acolo?

Bătrâna: Păi, am mai multe.

Tânărul: Păi, ia numără-le pe toate.

Bătrâna (râde): Păi, vrei să le iei mata pe toate?

Tânărul: Da, nu vrei să le dai?

Bătrâna (râde): Ei, nu vreau…

Și uite-așa, bătrâna scoate dintr-o pungă toate legăturile de ceapă. Îi spune cumpărătorului ei că este 2 lei legătura, așa că, în total, ar costa 40 de lei toate. În momentul acela, tânărul scoate din buzunar banii și îi oferă bunicii o bancnotă de 100 de lei.

Tânărul: Uite aici 100 de lei.

Bătrânei nu îi vine să creadă. Îi apucă mâna tânărului. În acel moment, ar vrea să îi sărute mâna, dar bărbatul refuză categoric așa ceva. Femeia este uimită că primește atât de mulți bani de la el, o sumă mai mare decât ar fi luat întreaga zi, poate, cât timp ar fi stat acolo să le vândă.

Bătrâna: Doamne…

Tânărul: Să le vinzi mata și pe astea… Nu e bine? Uite, îți iau și eu două, așa, de…

Bătrâna: Așa, mamaie, ia mai multe.

Tânărul: Nu mai, că ajunge atât… Sărut mâna. Sărut mâna. Să vă luați ceva ce vă trebuie.

Bătrâna: Să trăiești, mamaie, multă sănătate și fericire.

Clipul are peste 3 milioane de vizualizări în acest moment. Mulți au lăsat comentarii. „Bravo, felicitări, rar mai vezi așa ceva în ziua de azi. Bravoo, Dumnezeu să-ți dea multă sănătate!”, a scris cineva.