Cristina Demetrescu, horoscop pana la sfarsitul verii: Vesti bune pentru cateva zodii, dar si tensiuni si certuri pentru altele

Horoscop pana la sfarsitul verii. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru toate zodiile. Potrivit astrologului, vor fi schimbari radicale, dar si blocaje si tensiuni pentru multe zodii.

Berbec
Berbecii sunt responsabili pentru curajul si independenta pe care o pot dobandi si pe care o pot castiga in aceasta perioada.

Deci, in mod normal, ar trebui nu doar sa nu rateze oportunitati, ca oportunitatile nu sunt ca niste pescarusi care zboara in fiecare zi pe langa geamul nostru.

Oportunitatile se mai si cauta. Jupiter in Berbec nu face decat sa deschida cumva viziunea. S-ar putea sa isi doreasca mai multa libertate decat isi pot permite din punct de vedere financiar si atunci ar fi o invitatie foarte buna, tot de la Jupiter in Berbec, de a deveni mai independenti.

Sigur ca viata lor personala se poate schimba, pentru ca el aduce modificari bune si de iubire, si de casatorie, si de copii si sunt niste schimbari care pot aparea, dar nu poti avea totul fara a iesi cumva din zona de confort.

Iar cu Marte retrograd au probleme fix in comunicare – sa nu genereze niste discutii, niste certuri, sa fie atenti la examene, la contracte. Atentie cu masina. Nu ne luam masina cand este Marte retrograd. Apare si pe site-ul meu cand este Marte retrograd.

Taur
Taurul este cel care detine toata aceasta energie turbulenta, ca de la Taur pleaca toata aceasta agitatie. Sa fie mai atenti cu riscurile, sa spunem, in aceasta perioada.

Ei il au pe Jupiter pe sanatate si atunci pot beneficia de aceasta planeta buna pentru vindecare, pentru a primi sfaturi bune, pentru a gasi terapeuti buni, atat din punct de vedere al opat, cat si alternativ, pentru starea de bine, pentru liniste, pentru gasirea cauzelor care le da cumva peste cap tot metabolismul, deci este foarte bun din punct de vedere medical.

Stau bine din punct de vedere profesional, dar pentru ca au aceasta energie anarhica si turbulenta, este foarte posibil sa nu stie sa se adapteze noilor provocari. Deci marea marele blocaj apare atunci cand ei trebuie sa se cocoate undeva, dar nu stiu unde au pus scara si atunci trebuie cumva sa se adapteaza din timp si sa nu lase lucrurile cumva pe ultima suta de metri.

Marte retrograd le poate aduce cheltuieli, ii face si activi din punct de vedere al investitiilor. Dar daca intra pe domenii pe care nu le cunosc la un moment dat s-ar putea sa-si prinda urechile. Adica ne apucam sa investim in criptomonede, dar nu stim nimic despre chestia asta.

Gemeni
Gemenii, sunt ajutati, protejati, stau foarte bine in cercul de cunoscuti, de prieteni, oportunitati, ideea de a-si gasi locul sub soare, cum s-ar spune, din punct de vedere social, cu ceea ce stiu ei sa faca cel mai bine.

Au noroc, succes si sunt apreciati. Dar, Marte si mai ales Marte retrograd poate sa-i faca un pic mai agitati.

Unii sunt activi si atunci este foarte bine ca acest Marte le aduce atitudine, e bun poate pentru sportivi, dar pentru cei care consuma prea multa energie vorbind, s-ar putea sa le aduca o imagine proasta, s-ar putea sa-i bage in niste conflicte.

Tensiunea la Gemeni are legatura cu lipsa lor de expansivitate, adica, in momentul in care ti se pare ca ai un blocaj, trebuie sa incerci sa devii mai expansiv putin, pentru ca expansiunea o testam aproape zilnic atunci cand vrem sa citim altceva decat ne intereseaza pe noi, cand vrem sa purtam o discutie, sa aflam ceva nou, sa calatorim intr-un loc nou, sa intelegem o religie despre care nu stim nimic, dar pe care o judecam. Si aceasta lipsa de expansiune s-ar putea ca pe ei sa-i limiteze.

Rac
Racul are foarte mult ajutor de la Jupiter pe parte profesionala, atat cei care sunt angajati undeva, cat si cei care dobandesc pozitii noi in aceasta perioada, cat si cei care vor sa isi faca un nume sau un renume prin activitatile proprii pe care le au.

Blocajul vine cumva din teama Racului de a isi valorifica resursele.

De ce spun ca apare acest blocaj? Pentru ca cei care nu fac exercitiul acesta de vreo 2 ani de cand se produc aceste cuadraturi, deja la ultima tensiune s-ar putea sa fie pusi in fata faptului implinit, adica, de exemplu, un Rac are o abilitate, ramane fara job pentru ca il are pe Jupiter pe cariera, dar asta inseamna ca trebuie sa duca catre noi provocari, pentru ca e Jupiter in Berbec si atunci, daca nu esti pregatit si primul lucru pe care il face este sa intri in panica, este foarte posibil sa te ia pe nepregatite.

Marte retrograd si Marte in general va sta 7 luni pe sanatate, dusmani.

Atentie sa nu deschida anumite conflicte. E posibil sa trezeasca niste spirite mai putin benefice. Si pe Marte retrograd nu se fac interventii chirurgicale. Sa se mai intereseze cand e retrograd, cand nu e retrograd. Ori fac acum, ori fac dupa 13 ianuarie aceste interventii.

Leu
Pentru Lei Jupiter este pozitionat pe o casa expansiva care tine de strainatate, calatorii, oportunitati care vin din din alte tari, poate chiar casatorii, cererii in casatorie.

Ideea de a pleca, de a emigra, au legatura cu studiile, alte forme de studii, examene mai grele, dar chiar si deschiderea Leului catre planul spiritual.

Blocajul vine din legaturile conjugale, daca exista, parteneri, acolo unde un Leu nu este independent si are aspecte foarte bune pe cariera, pe lupta lui pentru a urca in aceasta perioada, dar i se pun bete in roate.

Deci, atunci cand partenerul de viata nu te sustine, ci doar iti consuma energia, atunci Leul s-ar putea sa trebuiasca sa ia niste decizii mai radicale.

Iar Marte este retrograd si este 7 luni de zile pe zona prietenilor, ceea ce inseamna ca s-ar putea sa se mai strice putin aceasta ierarhie a prieteniilor si sa mai sa ii mai lase in urma din cei pe care i-a cunoscut pana in momentul de fata.

Fecioara

Fecioara are o perioada fructuoasa din punct de vedere financiar, in care poate sa isi valorifice anumite bunuri. Este un sector al banilor care nu vin din salariu, adica nu banii din salariu sunt bine aspectati, ci bani care se fac extrasalarial sau care pot veni din parteneriate, succesiuni, mosteniri, tot felul de resurse financiare de care fiecare se poate bucura.

Sunt cateva aspecte legate de Marte in zona relatiilor cu sefii, cu tatal, cu autoritatile, pe care probabil le va rezolva mai greu si vor genera nervozitate.

In ceea ce priveste blocajul Fecioarei, acesta consta in calificarea ei, adica ideea de a salta un pic in sus in profesia pe care o face. Tine de studii, de pregatire, poate chiar de o limba straina – vor ceva mai mult, trebuie sa invete.

Balanta

Jupiter le aduce Balantelor aspecte bune in aliante, casatorii. Sigur, pot exista casatorii, pot exista intelegeri, parteneriate noi, persoane care salveaza Balanta atunci cand Balanta vrea sa iasa dintr-un alt parteneriat.

Intotdeauna isi cauta, sa zicem, un un aliat, sa mearga mai departe, dar poate sa ii ajute si sa-si rezolve anumite probleme in relatiile proaste, adica el este un ajutor general in relatiile Balantelor.

Este bun si pentru cele care au asteapta solutii in instanta, de exemplu, care au anumite procese, dar si pentru cele care se bazeaza in activitatea lor pe clientela.

Sunt intr-o perioada de schimbare majora si blocajul lor consta si atunci cand cumva nu au respectat aceasta, sa zicem, lege, teorie ca nu este bine sa amestecam dragostea si banii. Cei care cumva ies din anumite relatii s-ar putea sa aiba de impartit,

Scorpion

Este o perioada buna din punct de vedere profesional. Jupiter in Berbec le aduce si job-uri noi, si proiecte noi si idei noi, si actiuni independente, si activitati independente, si noroc si succes, bucuria de a munci.

Este bun si din punct de vedere al sanatatii, din punct de vedere medical.

Sunt cumva probleme in ceea ce priveste neintelegere cu partenerii de viata, in ceea ce priveste averea sau un patrimoniu comun, atunci cand depinzi de cineva.

Marte retrograd este pe un sector al banilor. Atentie la cheltuieli, dar nu la orice gen de cheltuieli, la amenzi, la unele accidente, avarii. Marte pentru Scorpioni, desi este aliatul lor, adica este patronul lor, este intr-o pozitie foarte proasta.

Este intr-o pozitie foarte paguboasa si atunci poate sa fie si violenta. Poate fie sa se plece de la violenta verbala si sa se ajunga la alte lucruri, poate chiar la plangeri penale.

Sagetator

Sagetatorii sunt ajutati de Jupiter pentru ca este in aspecte de foc, pe zodia Berbecului, pe un sector dragut, simpatic, al iubirii, al copiilor, al creativitatii, al distractiei, al timpului liber bine petrecut, cel putin din punctul asta de vedere si din punct de vedere al unei veri Sagetatorul poate sa fie mai bine aspectat.

La el pot aparea blocaje si probleme de sanatate si este intr-o perioada in care trebuie sa invete, sa se specializeze, pentru ca poate aparea un blocaj al evolutiei lui undeva pe plan profesional.

Adica nu poate merge mai departe, nu-si poate valorifica ceea ce stie pana acum pentru ca nu stie suficient sau pentru ca nu si-a dat un examen sau pentru ca nu si-a dat un grad. Marte sta pe casa casatoriei 7 luni de zile.

Da, si acolo unde va retrograda un Marte in Gemeni bineinteles ca produce multe probleme legate de certuri, de discutii si de neintelegeri.

E zeul razboiului si pe o zodie a comunicarii cu asta se ocupa. Sagetatorii vor fi provocati 7 luni de zile incepand cu 21 august si terminand cu 25 martie 2023 Cum vor face fata? Nu stim, pentru ca, in general, pe zodiile duble, aceste aspecte creeaza foarte multa nervozitate.

Capricorn

Pentru Capricorn, Jupiter este in zona patrimoniu, casa familie – ii ajuta sa se stabileasca, sa-si rezolve tot felul de probleme patrimoniale, chiar si mai vechi, cu tot felul de mosteniri batranesti, mai greu de de finalizat.

Tensiunile lor sunt in zona creativitatii. Sunt foarte stricti, foarte rafinati pe tot felul de lucruri pe care vor sa le incerce si probabil daca nu detin cateva tehnici de de marketing sau nu stiu sa faca comert, adica nu stiu sa isi vanda marfa, cum s-ar spune, se pot bloca in ideologiile lor in asa fel incat nu pot trece la nivelul urmator.

Adica se pot lansa in tot felul de proiecte noi, dar trebuie sa inteleaga ca pana castigi piata sau pana te faci cunoscut, trebuie cumva sa ai si o metoda un pic mai smerita.

La ei zona creativa este foarte intensa, dar blocheaza cumva sectorul acesta financiar. Marte retrograd pentru Capricorni este undeva in zona sanatatii – si ei trebuie sa fie atenti la sanatate, la interventii chirurgicale.

Nu se fac pe Marte retrograd. In relatiile de serviciu, cu subordonatii, subalternii, colegii de serviciu, acolo se poate crea o atmosfera destul de neplacuta, pentru ca Marte in Gemeni genereaza blocaje de comunicare.

Varsator

Varsatorii sunt ajutati de Jupiter in zona comunicarii: interviuri, sa scrie, sa predea, sa-si valorifice tot ce stiu ei mai bun pe partea de comunicare, dar pot trece si la nivelul acesta mai creativ, in ideea in care, pe baza comunicarii, incep sa schimbe ceva din munca pe care o fac, efectiv sa scrie.

Pot obtine ce vor ei prin prin comunicare, mai ales ca sunt intr-o perioada mai plina de provocari.

Tensiunile vin de la faptul ca nu-si gasesc neaparat locul. Daca, de exemplu, au discutie cu cineva cu care locuiau si trebuie sa se mute sau nu-si gasesc locul, nu-si gasesc orasul, nu-si gasesc casa, este o energie un pic mai turbulenta, care o sa-i supere putin, pentru ca este si pozitionata cumva in partea de jos a zodiacului, care le mananca energia.

Dar pana in martie anul viitor cat Saturn mai sta pe zodia lor, mai ales acum, pe ultima suta de metri, pentru cei care cumva nu au facut niste eforturi sa-si schimbe viata, probabil ca ultimele luni vor fi mai intense, dar cu siguranta trebuie sa se adapteze acestei perioade, iar Marte le face putin necazuri in plan sentimental, pentru ca scade putin vibratia.

Nu este vorba despre iubiri ca in filme, este vorba mai mult despre atractie, este vorba despre nevoi egoiste si s-ar putea sa fie un pic nemultumiti de ceea ce gasesc in plan sentimental sau sa apara mai multe discutii.

Pesti

Zodia Pesti poate sa fie in forma pentru a face bani, pentru a se lansa in tot felul de proiecte noi, sa isi faca activitati independente, adica sa paraseasca anumite job-uri pe care le-au facut pana in momentul de fata, sa nu mai lucreze pentru altii, sa lucreze pentru ei, sa-si faca curaj, sa-si manifeste si sa se sa-si exprime talentele sau sa-si faca putin management in propria activitate si sa castige mai bine.

Blocajul vine de la faptul ca nu pot comunica suficient de bine in asa fel incat sa scape de anumite legaturi, de anumite atasamente care cumva ii fac prizonieri. Pestii foarte greu isi rezolva aceste probleme.

Probabil ca dupa luna martie anul viitor va realiza destul de tarziu ca doar comunicand si punand problema corect si sincer ar putea sa faca putina ordine si in cercul de prieteni si sa-si recapete anumite drepturi. Marte se aseaza cumva pe zona casa, familie, probleme, acolo, discutii, sa-si pazeasca mai bine casa, sa-si protejeze anumite obiective.