Mihai Voropchievici a facut anuntul! Ce nu suporta zodiile

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit, la Antena 3, ce nu suporta nativii din cercul zodiacal. Fiecare zodie vine cu modul ei de a se prezenta. Fiecare zodie vrea ceva.

Ce nu suporta zodia Berbec
Berbecul e mereu in activitate. Se duce si la barfa. El nu suporta lenea. Au un program bine stabilit si il respecta. Nu sunt cei care dorm pe ei. El munceste constant. Sunt oameni care agonisesc. Te taxeaza.

Ce nu suporta zodia Taur
Orice schimbare care intervine in rutina este detestata. Nu vrea sa fie scos din rutina. Nu simt nevoia schimbarilor in viata lor. Sunt consecventi. E multumit cu ceea ce are. Are nevoie si de un grup constant de prieteni. Devin irascibili cand apare ceva neprevazut.

Ce nu suporta zodia Gemeni
Sunt activi din toate punctele de vedere. Toata ziua fac ceva. Daca se uita la un serial, iti face apoi altul. Fiind firi vesele, nu iubesc plictiseala. Sunt activi si vor face in permanenta ceva pentru a nu avea momente de plictiseala.

Ce nu suporta zodia Rac
Familia si locuinta sunt prioritare. Daca le strici intimitatea, nu e bine. Ei au nevoie de spatiul lor. Daca vii ca un intrus si te bagi in viata unui Rac, nu e bine. Sa nu stai prea mult in casa unui Rac. Pot fi foarte ospitalieri, dar si foarte acizi.

Ce nu suporta zodia Leu
Daca vrei sa imbolnavesti un Leu, te duci si te uiti la el si nu ii spui nimic. Nu suporta tacerea. El vrea viata si armonie. Vrea atentie. Sunt foarte curajosi.

Ce nu suporta zodia Fecioara
Fecioara, pe cat e de buna si rabdatoare, trebuie sa fie inconjurata de oameni placuti. Vrea sa aiba oameni alaturi binecrescuti. Nu ii plac oamenii rautaciosi. Nu ii accepta. Le intoarce spatele.

Ce nu suporta zodia Balanta
Balantele sunt cele mai critice atunci cand gasesc persoane lipsite de competenta. Sunt critici. Prefera sa munceasca pentru a-i arata si altuia. Sunt foarte organizati si asta cer si ei. Au sete de cunoastere.

Ce nu suporta zodia Scorpion
Scorpionii nu suporta minciuna. Ii pune pe mincinosi la respect. Ii simte. O taie din scurt. A pus semnul crucii si gata. Nu suporta minciunile si considera arma cea mai buna ca fiind sinceritatea.

Ce nu suporta zodia Sagetator
Sagetatorii nu accepta rutina. Ca si Berbecul. Vor actiune. Daca vrei sa distrugi un Sagetator baga-l intr-un birou si da-i munca de rutina. Iubesc aventura si doresc sa descopere lucruri noi. Nu pot sta locului. Cauta in permanenta. Devin nervosi daca intervine rutina.

Ce nu suporta zodia Capricorn
Capricornii se disting de toate zodiile. Nu suporta lipiciosii. Cei care vin cu linguseli. Sunt foarte duri. Nu au nevoie de oamenii care ofera prea multa atentie. Dragostea trebuie sa fie cu masura, si atunci doar cand vrea el. El e dispus la munca. Nu are timp de dragoste.

Ce nu suporta zodia Varsator
Astia sunt de multe ori utopici, dar foarte inteligenti. Ce nu poate accepta un Varsator? Un ignorant. Unul care il sacaie. Nu suporta ignoranta. Ar fi cele mai calme persoane din lume, daca nu ar avea in fata lor un provocator.

Ce nu suporta zodia Pesti
Vrei sa strici o prietenie cu un Peste? Critica-l! El vede totul intr-o critica. E pe post de a ataca. Daca l-ai criticat, s-a terminat.