Tavi Clonda și Gabriela Cristea mai vor copii, dar nu mai por deveni părinți! De ce nu își pot îndeplini visul: “Am mai vrea și șapte!”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi se iubesc de ani buni, au două fetițe minunate, dar și-ar fi dorit o familie și mai mare. Se pare, însă, că nu își mai pot îndeplini acest vis.

Tavi și Gabriela nu mai fac copii
Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt unele dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Cei doi se iubesc de ani buni, au reușit să-și întemeieze rapid o familie și sunt cei mai fericiți, dar și mai împliniți ar fi dacă familia lor s-ar mări, dar acest lucru nu este posibil.

Cei doi sunt foarte deschiși față de publicul lor și vorbesc despre cele mai intime aspecte. Printre altele, au deschis și subiectul legat de copii, despre care nu a avut lucruri tocmai bune de zis. Tavi a mărturisit că le-ar plăcea să aibă mai mulți copii, dar timpul nu le permite, pentru că trebuie să se concentreze pe carieră, pe fetițele pe care le au deja și preferă să rămână acest nivel. De asemenea, și Gabriela a zis că nu mai este pregătit fizic și psihic pentru așa ceva.

Gabriela, despre secretul unei relații perfecte
Gabriela Cristea ține mult la fanii ei și le vorbește despre viață și le oferă sfaturi. De data aceasta, vedeta a mărturisit care este secretul relației Tavi Clonda, care funcționează de ani buni fără probleme.

De la celebra prezentatoare TV aflăm că ea și soțul ei nu merg niciodată la culcare supărați. Consideră că este foarte important ca la finalul zilei să fie împăcați, lucru ce le-a ținut mereu căsnicia în picioare.

‘’Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată în viața mea este să nu mă culc niciodată supărată cu soțul meu. Adică, indiferent și dacă urlăm unul la altul, la finalul zilei o punem pe hold și rezolvăm mâine, dar acum hai să ne ținem în brațe. Mi s-a părut un sfat înțelept. În proporție de 95% l-am aplicat și n-a fost rău’’, a declarat Gabriela Cristea în emisiunea Mireasa-Capriciile Iubirii.