Marcela Fota iubește din nou la doi ani de la moartea soțului: „Este foarte normal”. Cine este iubitul artistei mai tânăr cu 22 de ani?

Marcela Fota a trecut printr-o perioadă extrem de grea atunci când și-a pierdut soțul chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a suferit un infarct și în ciuda eforturilor medicilor, care au efectuat manevre de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat. La doi ani de la moartea acestuia, cunoscuta cântăreață iubește din nou.

Marcela Fota a suferit enorm când și-a pierdut partenerul de viață, însă a știut că trebuie să fie puternică pentru fiul ei.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație.

Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu. Indiferent de ce aș face eu în această viață, nu las să îl afecteze pe el sub nicio formă’, a spus Marcela Fota, la „Acces Direct.’

În prezent, se pare că iubitul Marcelei Fota este mult mai tânăr decât ea și are foarte mulți bani, ocupându-se de o afacere pe care o deține familia sa. Acesta postează des imagini pe rețelele de socializare din vacanțele extravagante sau la volanul celor mai luxoase bolide.

„Nu sunt deloc interesată să vorbesc despre acest subiect. Nu am spus și nu spun decât că sunt într-o relație. Ceea ce este foarte normal, sunt femeie la 45 de ani, mai mult nu vreau să discut despre acest subiect’, a declarat artista pentru Fanatik.

Marcela Fota a mărturisit că fiul ei a acceptat totul cu o maturitate aparte. Pe de altă parte, artista a spus că nu a fost deloc afectată de gura lumii și că are un respect deosebit pentru toți cei care o admiră.

Familia soțului ei nu a avut nimic de comentat, iar artista a spus că atât ea cât și partenerul ei sunt doi oameni liberi, fără obligații și nu se ascund de nimeni.