De ce se toarnă ulei de floarea soarelui în toaletă: minunați-vă De efect

Informațiile utile vor fi pentru acele persoane care pleacă adesea în călătorii de afaceri, în vacanță sau pentru cei care pur și simplu au locuințe goale.

În acest caz, trebuie doar să turnați ulei de floarea soarelui în scurgere înainte de a pleca, astfel încât la întoarcerea acasă să nu existe miros neplăcut de canalizare în apartament.

Deci, înainte de un ocol pentru o lungă perioadă de timp, este necesar să scurgeți apa din toaletă și să turnați în ea 3-4 linguri de orice ulei de floarea soarelui.

Aceeași procedură trebuie făcută și cu chiuveta, chiuveta și cada. Turnați 1-2 linguri de ulei în el.

Faptul este ca pelicula de ulei de la suprafata apei previne evaporarea ei naturala si astfel sigiliul de apa va ramane. Adică mirosurile din canalizare nu vor pătrunde în apartament.

Dar, bineînțeles, această peliculă nu va proteja întotdeauna împotriva mirosurilor neplăcute de canalizare, deoarece apa se evaporă și pe partea din spate.

Iar nivelul apei scade încet. Și în timp, gazele de canalizare intră în apartament. Prin urmare, dacă lipsești din apartament timp de 2-4 săptămâni, atunci metoda te va ajuta cu siguranță.

Dacă mai mult, atunci, desigur, mirosul de canalizare va fi prezent în apartament.

Iar la întoarcere va fi necesară scurgerea apei și curățarea canalelor de scurgere. Puteți curăța prunele cu orice agenți de dizolvare a grăsimilor.

Poate fi un detergent de spălat vase, sau produse profesionale de curățare pentru toaletă, chiuvetă, baie. Filmul gras va trebui îndepărtat.