S-a dat alerta în Penitenciarul Târgșor! Ce se întâmplă cu Elena Udrea

S-a dat alerta în Penitenciarul de femei Târgșor, acolo unde se află și Elena Udrea. Potrivit unor informații, se derulează o investigație medicală la nivelul deținutelor. Fostul ministru se afla după gratii unde va ispăși o condamnare de șase ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute.

Alertă în Penitenciarul unde se află și Elena Udrea
Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, la nivelul penitenciarului se derulează o investigație medicală în contextul în care mai multe deținute au acuzat apariția unor bube pe corp. Se pare că problemele ar fi apărut ca urmare a consumului unor produse alimentare de la cantina penitenciarului.

Există informații despre faptul că mâncarea gătită ar fi conținut legume alterate. Medicii din cadrul penitenciarului au îngrijit până acum mai multe deținute cărora le-au apărut bube pe corp. Potrivit Stiripesurse, se pare că fostul ministru, Elena Udrea, nu a semnalat probleme de acest gen întrucât nu consumă nimic din ceea ce se servește la cantina penitenciarului. Aceasta primește pachete de acasă și își procură cele necesare de la magazin.

Iată ce spune avocatul Elenei Udrea despre această situație:

Doamna Udrea mănâncă de obicei mâncarea din penitenciar. Nu a avut o problema medicală cu aceasta si nici nu cunoaște dacă au avut alte condamnate o problema ca cea descrisă de Dvs. Problema este mai degrabă ca orice se cumpără de la magazin sau se aduce la vizita de acasă si necesita o conservare la temperaturi scăzute se strica in scurt timp deoarece nu exista frigidere, a declarat pentru Știripesurse, avocatul Elenei Udrea.

Elena Udrea și-a revăzut fetița după patru luni
Săptămâna trecută, fostul ministru care ispășește o pedeapsă cu închisoarea de 6 ani, primită în dosarul Gala Bute, a putut să-și revadă fetița. Soțul ei a fost cel care s-a prezentat cu micuța la penitenciar. Întâlnirea a avut loc în camera penitenciarului numită Mama și copilul, folosită exclusiv pentru astfel de ocazii.

A fost o bucurie enormă după patru luni de cand nu si-a vazut copilul. S-au jucat, au colorat, au desenat si acum mergem acasă. (Eva n.red.) e bucuroasă, nu stie ce se intampla, crede ca venim la birou. Îi place, e camera decenta, cu jucării. S-au jucat frumos, au facut activităţi si celei mici i-a placut. Nu ne rămâne decât să venim săptămânal, a declarat soțul Elenei Udrea.

Reamintim faptul că în data de 10 iunie, Curtea de Apel din Sofia a admis cererea autorităţilor române privind extrădarea fostului ministru al Turismului Elena Udrea, care are de executat în România o condamnare de 6 ani închisoare în dosarul Gala Bute.