Horoscop până la finalul verii cu Cristina Demetrescu. Blocaje pentru fiecare zodie în parte

Horoscop vară 2022 cu astrologul Cristina Demetrescu. Cele mai importante previziuni astrologice dedicate celor 12 zodii până la finalul acestei veri. Tot ce trebuie să știi despre semnul tău astrologic, precum și sfaturi din partea astrelor.

Horoscop vară 2022 cu Cristina Demetrescu
Specialistul în Astrologie, Cristina Demetrescu a făcut previziuni astrologice despre vara anului 2022, pentru toate zodiile, în emisiunea Voi cu Voicu de la Antena 3.

Zodia Berbec – Berbecii sunt responsabili pentru curajul și independența pe care o pot dobândi și pe care o pot câștiga în această perioadă. Acești nativi sunt sfătuiți să caute oportunități, pentru că Jupiter în Berbec îi ajută să-și deschidă viziunea.

Zodia Taur – astrologul vă sfătuiește să fiți mai atenți cu riscurile, în această perioadă. Îl aveți pe Jupiter pe sănătate și atunci pot beneficia de această planetă bună pentru vindecare, pentru a primi sfaturi bune. Marte retrograd le poate aduce cheltuieli, îi face și activi din punct de vedere al investițiilor.

Zodia Gemeni – Au noroc, succes și sunt apreciați. Dar, Marte și mai ales Marte retrograd poate să-i facă un pic mai agitați. Unii sunt activi și atunci este foarte bine că acest Marte le aduce atitudine. Tensiunea la Gemeni are legătură cu lipsa lor de expansivitate care s-ar putea să-i limiteze.

Zodia Rac – nativii zodiei Rac au foarte mult ajutor de la Jupiter pe parte profesională, atât cei care sunt angajați undeva, cât și cei care dobândesc poziții noi în această perioadă. Blocajul vine cumva din teama Racului de a își valorifica resursele.

Zodia Leu
Jupiter este poziționat pe o casă expansivă care ține de străinătate, călătorii, oportunități care vin din din alte țări, poate chiar căsătorii, cererii în căsătorie. Blocajul vine din legăturile conjugale, dacă există, parteneri, acolo unde un Leu nu este independent și are aspecte foarte bune pe carieră.

Zodia Fecioară – Fecioara are o perioadă fructuoasă din punct de vedere financiar, în care poate să își valorifice anumite bunuri. Este un sector al banilor care nu vin din salariu. Blocajul constă în calificarea ei, trebuie să învețe ca să salte un pic în sus în profesie.

Zodia Balanță
Jupiter le aduce acestor nativi aspecte bune în alianțe, căsătorii. Este bun și pentru cele care au așteaptă soluții în instanță, de exemplu, care au anumite procese, dar și pentru cele care se bazează în activitatea lor pe clientelă.Sunt într-o perioadă de schimbare majoră și blocajul lor constă și atunci când cumva nu au respectat această, să zicem, lege, teorie că nu este bine să amestecăm dragostea și banii.

Zodia Scorpion – Jupiter în Berbec le aduce și job-uri noi, și proiecte noi și idei noi, și acțiuni independente, și activități independente, și noroc și succes, bucuria de a munci. Atenție la cheltuieli, dar nu la orice gen de cheltuieli, la amenzi, la unele accidente, avarii. Marte pentru Scorpioni este într-o poziție foarte păguboasă și atunci poate să fie și violență.

Zodia Săgetător – Acești nativi sunt aspectați pe zodia Berbecului, pe un sector simpatic, al iubirii, al copiilor, al creativității, al distracției, al timpului liber bine petrecut. Totuși pot apărea blocaje și probleme de sănătate și este într-o perioadă în care trebuie să învețe, să se specializeze, pentru că poate apărea un blocaj al evoluției lui undeva pe plan profesional. Săgetătorii vor fi provocați 7 luni de zile începând cu 21 august și terminând cu 25 martie 2023.

Zodia Capricorn
Jupiter este în zona patrimoniu, casă familie – îi ajută să se stabilească, să-și rezolve tot felul de probleme patrimoniale. Tensiunile lor sunt în zona creativității. În relațiile de serviciu, cu subordonații, subalternii, colegii de serviciu, acolo se poate crea o atmosferă destul de neplăcută.

Zodia Vărsător – Pot obține ce vor ei prin prin comunicare, mai ales că sunt într-o perioadă mai plină de provocări. Tensiunile vin de la faptul că nu-și găsesc neapărat locul. Ultimele luni vor fi mai intense, dar cu siguranță trebuie să se adapteze acestei perioade, iar Marte le face puțin necazuri în plan sentimental, pentru că scade puțin vibrația.

Zodia Pești – Zodia Pești poate să fie în formă pentru a face bani, pentru a se lansa în tot felul de proiecte noi, să își facă activități independente. Blocajul vine de la faptul că nu pot comunica suficient de bine în așa fel încât să scape de anumite legături.