Ce înseamnă pentru tine din punct de vedere astrologic conjuncția dintre Marte, Uranus și Nodul Nord din 1 august 2022

De ce este acest lucru semnificativ? Uranus este a șaptea planetă de la Soare, ceea ce o face o planetă exterioară. În astrologie, atunci când avem tranzite și schimbări în planetele exterioare, acest lucru provoacă schimbări colective și societale, mai degrabă decât să afecteze pe toată lumea în mod personal. Dar haideți să defalcăm și mai mult ce înseamnă asta pentru voi.

Spre deosebire de Uranus, Nodul nostru Nord nu este de fapt un corp ceresc. De fapt, Nodul Nord – și Nodul Sud care i se opune – sunt pur și simplu puncte pe cer. Nodul Nord și Nodul Sud (sau, nodurile lunare) sunt punctele în care Luna traversează orbita Pământului în jurul Soarelui. Semnul în care se află acestea se schimbă pe măsură ce anul avansează; în cursul anului 2022, Nodul nostru Nord se află în Taur, iar Nodul Sud în Scorpion.

Această conjuncție va aduce și o întâlnire cu Marte, planeta agresivității și a acțiunii. Cu toți acești trei corpuri luminoase în zodia fixă de Pământ Taur, ne putem aștepta să aibă loc zguduiri și transformări datorită faptului că oamenii vor acționa în legătură cu lucrurile în care cred cel mai profund. Aceste energii sunt prezente încă din ianuarie, iar efectele lor se vor resimți timp de decenii. Întâlnirea specifică dintre Uranus și Nodul nostru Nord al destinului are loc aproximativ o dată la 15 ani, dar se întâmplă în semnul Taurului doar o dată în viață – următoarea apariție este abia în 2357!

Cantitățile masive de energie Taureană vor aduce, de asemenea, la suprafață teme legate de securitate, siguranță, finanțe și valorile noastre. Cei cu plasamente proeminente în Taur (Soare, Lună, Răsărit, Venus) pot fi cei mai puternic afectați de acest tranzit. Uranus se află în Taur din mai 2018 și va rămâne acolo până în aprilie 2026 (în afara câtorva cazuri din următorii ani în care planeta noastră revoluționară va plonja în primele grade din Gemeni).

Previziuni pentru fiecare zodie: de la 1 august SE SCHIMBĂ TOT
Berbec, acesta este un moment bun pentru a te concentra asupra investițiilor pe termen lung. Nu mă refer doar la cele financiare; gândește-te la oamenii, locurile de muncă, casele și proiectele care îți aprind cu adevărat inima. Acesta este momentul tău să înveți diferența dintre o viață reacționară și o decizie intuitivă.

Taur, tot ceea ce ai permis să se întâmple în viața ta este în curs de reevaluare chiar acum. Ești fericit acolo unde te afli? Dacă există o ezitare în acest răspuns, acum este un moment bun pentru a acționa în direcția creării vieții pe care ți-o dorești, mai degrabă decât să lași viața să treacă pe lângă tine. Sunteți demn de ceea ce vă doriți.

Gemeni, profită de acest moment pentru a reevalua cum și de ce faci bani. Amintește-ți că banii nu sunt sfârșitul-tot-și-tot pentru o viață fericită. Cum ar arăta dacă ți-ai pune pasiunile pe primul loc și ai lăsa în schimb abundența să curgă spre tine din acel loc? Totul este temporar – așa că luați măsurile de care aveți nevoie acum.

Rac, ești testat să rămâi calm în mijlocul confuziei. Dacă ești pe muchie de cuțit în legătură cu oamenii, locurile și lucrurile care îți ocupă cea mai mare parte din timp și atenție, acest tranzit va aduce claritate pentru a te ajuta să te recalibrezi. Nu vă fie teamă de schimbare.

Lei și Leoaice, acest tranzit va aduce la viață modurile subtile în care v-ați permis să vă blocați și să deveniți inflexibili. Fiind un semn fix, sunteți predispuși să credeți că drumul vostru este singurul. Dar dacă cineva ar veni să vă zdruncine lucrurile? Lasă-i pe oamenii pe care îi respecți și îi admiri să te ajute să îți schimbi obiceiurile, astfel încât să poți merge mai departe fără ca ego-ul tău să fie atașat de toate deciziile tale. Acum este momentul să-ți dai mândria la o parte și să acționezi dintr-un spațiu centrat pe inimă. Ai răbdare cu procesul tău!

Fecioară, acest tranzit îți va cere să îți aliniezi acțiunile și valorile. Este un lucru să vorbești despre ceea ce crezi – este un alt lucru să iei atitudine. Încearcă să-ți reajustezi prioritățile astfel încât să trăiești o viață la care într-o zi să te poți uita în urmă și de care să fii mândru. Nu ești pierdut, pur și simplu înveți cum să mergi înainte cu credință. Fii pentru ceilalți exemplul strălucitor pe care ți-ai dorit întotdeauna să îl ai în călătoria ta de vindecare. Ești pe cale să schimbi multe vieți prin modul în care o trăiești pe a ta.

Balanță, ai pierdut din vedere de ce faci ceea ce faci? Nu te lăsa prins în mizeria și mizeria momentului prezent. Acest tranzit este aici pentru a zgudui lucrurile și pentru a-ți cere să renunți la ceea ce (sau la cine) ți-ai petrecut atât de mult timp dedicându-te înainte de a te trezi la ceea ce îți doreai cu adevărat. Acum știi, așa că ia în considerare să te miști în direcția realizărilor tale recente.

Scorpion, conjuncția dintre Uranus și Nodul Nord cere războinicului tău interior să iasă la iveală. Nu vei mai sta deoparte și nu vei mai asculta ce au alții de spus despre alegerile tale de viață. Pășești într-o poziție de putere și de conducere în viața ta, care nu va face decât să te ducă mai sus. Nu este vorba atât de mult despre bani sau despre nivelul de control pe care îl vei avea; este vorba despre folosirea acelui creier minunat pentru a-ți împărtăși gândurile și ideile într-un mod cu impact. Nu toată lumea este menită să fie un factor de decizie, dar tu ai fost pus pe această planetă pentru a schimba lucrurile în bine. Nu pierdeți din vedere obiectivul. Acum este momentul să îl transformi în realitate.

Săgetători, începeți să credeți că viața poate fi cu adevărat diferită. Odată ce renunți la ideea că trebuie să joci la scară mică pentru a-i face pe cei din jurul tău să se simtă confortabil, vei realiza în sfârșit cât de mult beneficiază toată lumea de pe urma faptului că ești tu însuți, în mod adevărat și sincer. Acest tranzit îți cere să pășești în transformare și să devii mai “tu” decât ai fost până acum. Acesta este momentul să faci un pas înainte pe calea ta și să ceri nu doar ceea ce vrei, ci și ceea ce meriți Săgetător.

Capricorn, acum este momentul pentru tine să lași trecutul în urmă și să începi în sfârșit un nou început. Ești chemat la acțiune de acest tranzit; dacă îți permiți să alchimizezi tot ceea ce ai trecut și să transformi în scop, nu va mai sta în interiorul tău ca durere. Tu nu ești poveștile pe care ți le-ai spus. Sunteți o ființă puternică și demnă care merită să fie binecuvântată, susținută și iubită. Ești dispus să te îndepărtezi de mediile care te fac să te simți mai prejos?

Vărsători, treceți printr-o creștere de nivel în toate domeniile vieții voastre. Dacă alegeți să fiți deschiși și sinceri cu voi înșivă și cu cei din jur, ați putea deveni de neoprit în timpul acestui tranzit. Încercați să renunțați la orice jenă în jurul a ceea ce sunteți. Când vei începe să trăiești autentic, ceilalți îți vor urma exemplul. Nu există nimic care ar putea distruge mai repede cărțile de reguli sociale și personale din viața ta decât să fii sincer cu tine însuți. Încearcă să trăiești dintr-un spațiu al iubirii și pur și simplu nu există nicio modalitate de a te îndrepta în direcția greșită.

Pești, întâlnirea actuală dintre Uranus și Nodul Nord al destinului ți-ar putea aduce tipul de viață pe care ți-l dorești, dar este nevoie de puțină rebeliune. Renunțarea la așteptările celorlalți cu privire la calea pe care o urmezi te va elibera pe plan intern și extern. Vei începe să vezi schimbări majore (și, sperăm, pozitive) în viața ta odată ce vei scăpa de aceste convingeri vechi și învechite despre cum arată viața ta. Îmbrățișează noul tu, Pești!