Borcea și Valentina Pelinel, nași de cununie pentru o vedetă tv. Cum s-au afișat în ziua cea mare

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost nași de cununie pentru o cunoscută vedetă de televiziune. Este vorba despre o fostă prezentatoare de la Antena Stars. Nunta a avut loc vineri, 29 iulie, și a fost un eveniment cu emoții mari pentru miri, dar și pentru nași.

Borcea și Valentina Pelinel nași pentru Nasrin Ameri
Îndrăgita prezentatoare tv, Nasrin Ameri a ajuns în fața altarului la brațul partenerului ei de viață, Florin, cel cu care s-a căsătorit civil încă de anul trecut. În ziua marelui eveniment, cei doi i-au avut alături pe Valentina Pelinel și Cristi Borcea, care le-au fost nași de cununie.

Nasrin a fost o mireasă relaxată, care a reușit să se bucure de ziua cea mare, fără să o copleșească emoțiile. Încă de la primele ore ale zilei, vedeta de televiziune a făcut postări pe Instagram pentru cei care o îndrăgesc și îi urmăresc activitatea.

„Mă duc să mă mărit. Revin!”, a spus Nasrin în mediul online.

Mireasa a îmbrăcat o rochie spectaculoasă, care i-a pus în valoare silueta. Nasrim a optat pentru un voal lung care a completat perfect ținuta.

Nașa Valentina Pelinel a ales pentru acest eveniment deosebit o rochie mov, lungă până în pământ, cu un umăr dezgolit, iar cei doi domni: mirele și nașul au purtat costume negre, clasice, cu papion.

Cine este soțul lui Nasrim Ameri
Nasrim Ameri are o relație de opt ani cu Florin, bărbatul care acum i-a devenit soț în fața lui Dumnezeu. În 2021 cei doi au făcut cununia civilă, alături de familie și cele mai apropiate persoane din viața lor.

A fost foarte frumos, mai mult decât mă așteptam vreodată. Eu mi-am dorit să fac acest eveniment de două ori: o dată cununia civilă, cu petrecere restrânsă, prieteni și familie, și după nunta cu mersul la biserică și petrecere. Au venit toți invitații, mi-am dorit ceva în aer liber, a ieșit totul așa cum trebuie, spunea vedeta la acea vreme.

Nasrim Ameri a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să-și dea demisia de la Antena Stars, după opt ani de matinal.