Marcela Fota are o nouă relație. Ce a dezvăluit artista care a rămas văduvă

Îndrăgita interpretă de muzică populară are o nouă relație. Marcela Fota iubește din nou, după doi ani de suferință. Soțul ei a părăsit-o mult prea devreme, în urma unui infarct, însă viața merge înainte și artista a găsit pe cineva pentru sufletul ei.

Marcela Fota iubește din nou
Marcela Fota a vorbit, într-o emisiune tv, despre cele mai importante schimbări care au avut loc în viața sa, în ultima perioadă. Au trecut doi ani de când regretatul ei soț a părăsit această lume, lăsând-o singură cu un copil și multă suferință. Timpul a trecut, ușor-ușor rănile s-au închis, golul în inimă rămâne, dar viața merge mai departe, iar Marcela Fota a întâlnit pe cineva cu care a început o relație.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marcela Fota (@fotamarcela)

Invitată în emisiunea Mirelei Vaida, îndrăgita interpretă de muzică populară a recunoscut că are o relație și a mărturisit că fiul său l-a cunoscut pe actului ei partener de viață. Marcela Fota a spus că moartea soțului ei a fost o lecție de viață pentru ea și că cel mai important pentru ea este fericirea copilului ei.

Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu, a declarat Marcela Fota.

Marcela Fota a rămas văduvă la doi ani de la nuntă
Marcela Fota a rămas văduvă la doi ani de la nuntă. Soțul ei a murit fulgerător în urma unui infarct, iar ea a rămas cu un copil de 11 ani, băiețelul lor. Cei doi au făcut nunta după 13 ani de relație și erau foarte fericiți. Nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple cu soțul ei în a treia zi de Crăciun. Minel Fota avea 47 de ani.

Invitată într-o emisiune tv, Marcela Fota a dezvăluit un detaliu tulburător despre ce s-a întâmplat la locul tragediei, la puțin timp după ce soțul ei a făcut infarct.

Eu tot timpul am avut impresia că mă urmărește. La un moment dat parcă i-au curs lacrimi. Noi aveam impresia că el respiră, dar era șocul pe care îl lua corpul lui de la adrenalină. Nu a avut nicio șansă. Inima lui efectiv a explodat. El era un om care muncea din greu, povestea artista despre soțul ei.

Minel Fota a murit în timp ce stătea la rând, pentru a plăti taxe, la o instituție public. I s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. Vorbise cu soția sa la telefon, cu doar câteva minute în urmă.