Horoscop de weekend 30-31 Iulie 2022. Se anunță două zile dezastruoase

Horoscopul acestui weekend vine cu vești bune pentru unele zodii, în timp altele vor avea două zile extrem de dificile și stresante, în care nimic nu le va ieși așa cum și-au propus. Fiți atenți la semnele pe care vi le oferă astrele și țineți cont de ele, pentru a avea un weekend destul de liniștit. Previziuni interesante pentru toate zodiile

Zodia Berbec
Această perioadă a anului nu este cea mai ușoară pentru tine, Berbec. Te afli retras din angajamentele sociale, pe măsură ce petreci mai mult timp singur pentru a procesa elemente depășite ale personalității tale care nu se mai potrivesc noului tău concept de sine. Trebuie să evaluați ce anume vă împiedică dezvoltarea.

Zodia Taur
Pe undeva ați început să simțiți că implicările romantice sunt plictisitoare și neîmplinitoare pentru voi în aceste zile. Cu toate acestea, un fel unic și proaspăt de romantism poate reaprinde dorința ta de a face legături cu ceilalți. Motivați-vă să nu pierdeți speranța, rodul răbdării este dulce și așa va fi și răsplata voastră.

Zodia Gemeni
Tensiunea pare să crească pe măsură ce ziua progresează. Nu renunțați până nu ajungeți la linia de sosire! Câștigul sau pierderea nu contează; ai făcut-o, asta contează cu adevărat! Încercați să aflați cauza principală, astfel încât problema să poată fi rezolvată odată pentru totdeauna!

Zodia Rac
Ești plin de entuziasm și ești gata să te ridici și să pleci! Dar, pe măsură ce vei ieși în lume, starea ta de spirit se poate strica din cauza tratamentului rău din partea celor care nu te plac. Dar nu lăsați problemele sociale să vă afecteze sănătatea mintală. Trebuie să te confrunți cu o presiune mare în zilele următoare. Deci fii pregătit și rămâi vesel!

Zodia Leu
Abilitățile dvs. profesionale se vor accentua și veți reveni la cursa profesională cu un spirit de luptă mai puternic. De asemenea, este posibil să aveți șanse să vă aduceți poziția și veniturile pe aceeași pagină! Ați primit venituri slabe în comparație cu funcția pe care ați ocupat-o și cu cantitatea de muncă pe care ați făcut-o.

Zodia Fecioară
Poate că va trebui să îți asumi diverse roluri astăzi. Așadar, nu ezitați să apelați la favoruri de la prieteni. Ele pot reprezenta un sprijin puternic și vă vor conduce pe calea succesului. Este important să ai o relație bună cu cei din jur și să demonstrezi că faci față oricărei situații.

Zodia Balanță
Ești într-o dispoziție dominantă zilele acestea. Vrei să preiei conducerea și să-ți demonstrezi autoritatea. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să nu vă comportați prea dur. Este posibil să călcați strâmb din greșeală. Deși simți că știi tot și că poți face față situației mai bine, ar trebui totuși să încerci cooperarea și armonia în timp ce abordezi orice proiect.

Zodia Scorpion
Cu puțină răbdare, ziua se poate dovedi a fi foarte productivă pentru dvs. Dar a avea această răbdare poate fi cea mai mare provocare acum. Timpul pare să se miște prea greu și nimic nu se derulează suficient de repede pentru a se potrivi dispoziției tale. Dar dacă încercați să grăbiți procesul, vă puteți deranja complet agenda. Încercați să începeți ziua cu câteva exerciții
calmante pentru a vă controla energia.

Zodia Săgetător
Sănătatea ta fizică continuă să fie bună, dar același lucru nu se poate spune despre starea ta mentală. Munciți prea mult și, ca urmare, stresul vostru mental crește. Trebuie să remediați urgent această situație. Reduceți-vă volumul de muncă și faceți exerciții de relaxare. O dietă de detoxifiere poate fi, de asemenea, de mare ajutor.

Zodia Capricorn
Mai multe evenimente se aliniază în acest weekend și vă testează limitele. Rezultatul este că poți deveni iritat chiar și la greșeli minore ale partenerului tău. Chestiile care vi se păreau drăguțe înainte, pot părea că vă irită acum. Cel mai bun mod de acțiune al tău acum va fi să petreci singur timp și să te răsfeți cu exerciții fizice sau cu un regim de frumusețe.

Zodia Vărsător
Poate fi un pic dificil pentru tine să te conectezi cu cea mai dragă persoană azi. Sunteți de fapt aproape de ea, dar tot din imaturitate încercați să negociați sentimente cu ei. Rezoluția ar fi să vă cunoașteți bine înainte ca voi doi să decideți să vă apropiați atât la nivel emoțional, cât și fizic. Relația dvs. va fi mult mai bună după această împărtășire emoțională.

Zodia Pești
Poate exista o diferență de opinii astăzi la birou. Poate apărea în peisaj un coleg, un subordonat sau șeful tău. Indiferent cu cine se întâmplă, stresul vă va afecta sănătatea. Deci, trebuie să păstrați mintea limpede astăzi și să evitați toate confruntările posibile. Veți putea reduce semnificativ nivelul de stres dacă începeți ziua cu unele activități, cum ar fi alergarea.