Alexandra, amanta preotului din Iași, dă cărțile pe față: „Am început să vorbim la spovedanie. Îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arăta. A fost ca o joacă”

Iubirea secretă dintre preotul din Iași și amantă a fost confirmată chiar de cea care i-a distrus căsnicia.

Alexandra, tânăra de 26 de ani care s-a iubit pe ascuns cu preotul Bogdan Orzetic, din Scobâlțeni, a povestit despre aventura lor care a devenit cunoscută tuturor.

„Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie… Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem… Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea, așa, să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place”, a povestit tânăra pentru BZI.

Așadar, apropierea dintre cei doi s-a conturat după spovedanie. Au început apoi să vorbească și la telefon, iar discuțiile erau, de regulă, despre viața sexuală a Alexandrei.

„Vorbeam la telefon cu el și la fel îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată, așa… A fost ca o joacă. Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost… Ne-am întâlnit și… s-a ajuns unde s-a ajuns”, a mai povestit Alexandra.

După infidelitate, a început calvarul acasă. Alexandra a mărturisit că soțul a bătut-o trei zile și trei nopți.

„Eu nu știu de ce m-a bătut, eu am recunoscut că am fost cu popa. Cred că soțului a început să-i placă să mă bată, mă gândesc… Nu știu ce să mai zic. Oricum, m-a bătut rău, eram plină de vânătăi, chiar și acum mai am. El mi-a spus că trebuie să sufăr și eu cum a suferit el atunci când a aflat că îl înșel cu popa”.

Totul s-a aflat după ce Alexandra i-a povestit cumnatei sale despre aventura cu preotul. „Eu i-am spus ei de popă, iar ea tot mă întreba ce facem, cum facem și tot așa. Eu i-am povestit, pentru că îmi plăcea cum era ea interesată și voia să afle lucruri. Oricum, i-am zis și lucruri pe care nu le-am făcut… Nu știu de ce, dar îmi plăcea să-i povestesc”, a mai spus ea.

După incidentul violent la care a fost supusă de soț, Alexandra a mers direct la poliție. Gheorghe (52 de ani) s-a ales cu dosar penal pentru violență domestică. Mai mult, bărbatul înșelat s-a dus și peste preot și i-a cerut bani ca să nu facă publică aventura lui cu Alexandra. I-a cerut 20.000 de euro ca să nu vorbească despre această relație secretă a lor. În cele din urmă, cei doi s-au înțeles asupra sumei de 10.000 de euro ca să fie totul uitat.

Soția preotului a aflat că bărbatul ei e șantajat și a anunțat imediat Poliția. Astfel, când s-au întâlnit cei doi, oamenii legii au organizat flagrantul delict, iar fermierul a fost arestat. Acum va trebui să răspundă în fața judecătorilor pentru actele de violență domestică. De asemenea, riscă să fie condamnat la închisoare cu executare.