Anamaria Prodan sare la gatul lui Reghecampf dupa decizia Instantei: „Va ajunge rau. Veti vedea”

Anamaria Prodan a rabufnit pe retelele de socializare in privinta pensiei alimentare cu mult mai mici decat ar fi dorit sa fie. Instanta a decis ca Laurentiu Reghecampf sa ii ofere lui Bebeto o pensie alimentara mult mai mica decat ar fi cerut initial Anamaria Prodan. Dupa aceasta decizie, sexy impresara a declarat ca nu vrea nimic din partea lui Laurentiu Reghecampf .

Tribunalul Ilfov a admis apelul lui Reghecampf si a inlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor cu suma fixa lunara in valoare de 2.000 euro.

Antrenorul echipei azere Neftchi Baku va achita acesti bani si retroactiv, incepand cu februarie 2022.

In plus, Anamaria Prodan a fost obligata sa achite cheltuielile de judecata, in valoare de peste 9.000 lei. Decizia Tribunalului Ilfov este definitiva.

Impresarul FIFA a reactionat vehement fata de aceasta decizie a instantei si a continuat “razboiul” de la distanta cu Laurentiu Reghecampf.
“Cere judecatorilor sa stabileasca cat sa plateasca pensie pentru copilul lui? Nu vreau sa particip la prostia lui Reghe! I-am spus si eu, si copiii, ca este binevenit acasa sa-si vada copiii sau sa-i ajute cand si cu cat vrea!

Daca a ajuns sa ceara judecatorilor sa stabileasca cat se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum si cat poate. OK, mi-a cerut cheltuieli de judecata, pentru faptul ca el a deschis Ordonanta si el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecatorii au hotarat cat sa dea copilului lui si ca eu sa achit cheltuielile de judecata?! La cat i-am dat in viata mea, mai conteaza 2.000 euro? E tragicomic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rau cu tot ce face. Veti vedea traseul lui in foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el in 16 ani, a demolat inconstient in doar doi ani! Treaba si problema lui”, a spus Anamaria Prodan, pentru Click.

Dupa prima reactie, urmeaza cea de-a doua.
Anamaria Prodan a fost foarte deranjata de faptul ca Laurentiu Reghecampf a cerut judecatorilor sa plateasca pensie alimentara, dar si de faptul ca acestia au hotarat o suma mult mai mica. Dupa ce a reactionat prima data, acum sexy impresara a postat un nou mesaj pe retelele de socializare. Ea spune ca nu doreste nimic din partea lui Laurentiu Reghecampf si este de parere ca antrenorul de fotbal isi umileste copiii.

‘’Copilul meu nu este bataia de joc a lui Reghecampf. Noi nu ne umilim in fata judecatorilor si a tarii sa cerem pensie alimentara sau program de vizita. Asta e Reghecampf care isi umileste sistematic copiii si isi arata caracterul. Noi zambim amar si ne rugam sa-l ierte Dumnezeu si baiatul lui caruia ii crapa obrazul de rusine pentru ce face tatal lui!’’, a scris Anamaria Prodan pe retelele de socializare, deranjata de tot ceea ce se intampla.