Smiley a împlinit 39 de ani! Cum l-a surprins Gina Pistol la miezul nopții: “Te iubesc”

Smiley a împlinit astăzi 39 de ani! Principala surpriză a venit de la iubita lui, Gina Pistol, care a avut grijă să marcheze ziua sa de naștere încă de la miezul nopții. Nici Pavel Bartoș nu a așteptat prea mult pentru a-i ura „La mulți ani” lui Smiley, care este cel mai bun prieten al său.

Este al doilea an în care Smiley își serbează ziua de naștere în postura de tată, însă nu l-a prins miezul nopții acasă, lângă Gina Pistol și fetița lor, ci la muncă. Chiar și așa, Gina i-a pregătit o surpriză specială de ziua lui, care a smuls hohote de râs din partea fanilor.

 

Smiley a împlinit 39 de ani. Surpriza Ginei Pistol
Seara de dinaintea zilei sale de naștere l-a găsit pe Smiley tot pe scenă, muncind alături de colegii lui de emisiune. Cel mai bun prieten al său, Pavel Bartoș, i-a urat colegului și prietenului său „La mulți ani’ încă de la miezul nopții.

Chiar dacă se aflau în drum spre filmări, pe cei doi nu i-a oprit nimic. Pavel Bartoș i-a cântat prietenului său „La mulți ani’ afară, menționând că și anul acesta artistul îți sărbătorește ziua de naștere prin muncă. Cei doi prieteni au ciocnit câte un pahar și și-au spus un sincer „Te iubesc’, cei doi având o relație specială de prietenie.

„Să sărbătorim, prin muncă.’, a spus Smiley pe Instagram. „Așa sărbătorim noi ziua lui Andrei’, i-a replicat Pavel Bartoș.

Nici Gina Pistol nu s-a lăsat mai prejos și a postat o fotografie pe Instagram, încă de la miezul nopții, în care îi mărturisește iubitului ei cât de mult îl iubește. Gina s-a folosit de o imagine amuzantă pe care a editat-o cu chipul ei, iar umorul a fost bine primit de fani.

În urmă cu doi ani, Gina Pistol îi declara lui Smiley, de ziua lui: „Îmi ești tot! La mulți ani!’.