Familia care a murit într-un accident pe DN6 în Teleorman, plânsă de rude şi vecini. Azi cei 5 vor fi înmormântaţi

Durere cumplită în Zimnicea, acolo unde o familie întreagă a murit în urma unui accident de circulație. Părinții și cei trei copii sunt plânși de întreaga comunitate. Cei cinci veniseră în România pentru a-și petrece vacanța cu apropiații. Astăzi vor fi conduși pe ultimul drum.

Familia cu trei copii cu vârste între 4 şi 13 ani care a pierit luni dimineață într-un accident rutier pe Drumul Naţional 6 în judeţul Teleorman este înmormântată miercuri. Trei copii și părinții lor și-au pierdut viața pe loc, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR.

Tătal copiilor se afla la volanul maşinii şi mergea în coloană. La un moment dat, a încercat să depăşească şi a intrat frontal într-un TIR care venea din sens opus. Toată familia a murit pe loc.

Șoferul autotrenului susține că autoturismul a ieșit brusc din coloană și a intrat pe contrasens în mod inexplicabil.

Copiii și părinții lor plecaseră cu maşina din București. Mai aveau doar o oră și ajungeau acasă, la Zimnicea. Ei erau stabiliți de câțiva ani în Franța, dar veniseră în România pe perioada verii pentru a renova apartamentul pe care îl aveau aici.

Din toată familia, a mai rămas doar o tânără, majoră, care locuiește în Franța. Vestea că părinții și frații ei au pierit în accident e cumplită, tânăra a suferit un adevărat șoc.