Denise Rifai a ramas fara cuvinte. Ce i-a spus Diana Sosoaca in timpul emisiunii: „Toti barbatii si-ar dori…”

Diana Sosoaca a fost invitata in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” unde a vorbit despre viata ei personala.

Senatoarea spune ca multi barbati si-ar dori langa ei o femeie cum este ea, caci nu prea sta pe acasa, fiind mai tot timpul ocupata, insa partenerul ei de viata face tot ce ii sta in putinta pentru a fi alaturi de ea.

„Cred ca toti barbatii si-ar dori o sotie ca mine pentru ca nu prea stau pe acasa si ar sta foarte linistiti, numai ca vad ca Silviu o cauta cu lumanarea, sta pe langa mine. Da, este cea mai mare iubire a vietii mele, prietenii nostri spun ca noi avem cel mai frumos copil de crescut: Romania.

Ne-am cunoscut exact intr-o lupta d-asta pentru Romania, pentru apararea a tot ceea ce a mai ramas romanesc. I-au inchis vreo 3-4 site-uri in care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranitatii Romaniei, mai avem totusi o sansa. Pe vremuri mai si gateam, acum, cand gatesc e sarbatoare. Deschide o sampanie ca a gatit nevasta, ce sa spun.

Sunt linistita, vorbeste el acasa, ca eu sa pot sa compensez in public. Inteligenta, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea si foarte multe cunostinte de istorie (n.r asa a cucerit-o sotul pe Diana Sosoaca). M-a cucerit cu inteligenta, evident. Nu mai avem 15 ani sa ne cucerim cu frumusetea. Frumusetea este interioara, mentala”, a spus Diana Sosoaca la „40 de intrebari cu Denise Rifai”.