Horoscop Cristina Demetrescu. Previziuni îngrijorătoare: “vin nouă luni grele”

Horoscop Cristina Demetrescu. Celebrul astrolog face previziuni îngrijorătoare cu privire la următoarele nouă luni. Sunt vești importante pentru toate zodiile, recomandări și sfaturi prețioase din partea specialistului.

Previziuni astrologice cu Cristina Demetrescu
Nu sunt vești bune din punct de vedere astrologic. Specialistul Cristina Demetrescu a vorbit despre ce le așteaptă pe zodii în următoarele nouă luni. Se pare că vom avea de-a face cu tot felul de provocări și probleme, în contextul în care Luna își va arăta adevărata față.

Astrologul spune că una dintre probleme va fi insomnia. Vom fi lipsiți de energie, iar asta ne va afecta activitatea din timpul zilei. Noaptea nu va mai fi pentru odihnă pentru că pur și simplu nu ne vom putea odihni.

Luna își va arăta adevărata față timp de nouă luni. Vom trăi emoții la o intensitate maximă pentru că Luna Neagră își va pune amprenta.

Psihicul ne va juca tot felul de feste în sensul în care vom avea stări incomode (în special femeile însărcinate) care nu ne vor permite să ne bucurăm așa cum se cuvine de evenimentele care se întâmplă în viața noastră Cristina Demetrescu ne atrage atenția să fim mai grijulii cu persoanele vulnerabile.

Recomandarea astrologului Cristina Demetrescu pentru toți nativii
Specialistul în Astrologie a explicat că în această perioadă unii vor fi tentați să apeleze la psiholog și că ideea de bază acum este vindecarea spiritului, nu neapărat a psihicului.

În opinia specialistului, în această perioadă este important să ne apropiem mai mult de Dumnezeu, să fim mai credincioși și să ne concentrăm pe relația noastră cu divinitatea.

Sufletul nu poate să fie vindecat decât prin credință, altă terapie nu există. Psihologul nu vindecă sufletul propriu-zis, a spus Cristina Demetrescu într-o emisiune de televiziune.

Cristina Demetrescu este unul dintre cei mai apreciați specialiști în Astrologie din România. De fiecare dată când este invitată într-o emisiune de televiziune, sau face o postare pe conturile ei de socializare, foarte mulți oameni ascultă/urmăresc cu interes previziunile astrologice pe care aceasta le face.