Horoscop Neti Sandu pentru luni, 25 iulie 2022. Propunere inedită pentru Fecioare

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 25 iulie 2022. Fecioarele primesc o propunere inedită. Află care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Neti Sandu a anunțat previziunile pentru luni, 25 iulie 2022. Vibrația zilei este 7, ceea ce înseamnă că nativii vor evita obstacolele care stau în drumul lor spre succes.

Horoscop Neti Sandu: luni, 25 iulie 2022, pentru fiecare nativ
Berbec
Faci niște cumpărături pentru casă, poate te ocupi de organizarea unui eveniment la finalul săptămânii. Poate îți descoperi o nouă vocație care te va ajuta să te eliberezi de stres.

Taur
Achiziționezi lucruri noi pentru casă, începi să faci renovări. Te bucuri de susținere financiară și morală din partea unor persoane care te apreciază.

Gemeni
Poate iei niște bani care să acopere cheltuielile în perioada următoare și să-ți iei un concediu. Încerci să termini la timp treburile pentru job ca să te ocupi de alte proiecte și colaborări. Vin și banii pe care îi aștepți.

Rac
Vin niște bani în plus și te gândești să pleci în concediu, ai obosit după atâta muncă. Ai parte de sprijin din partea persoanelor apropiate.

Leu
O să primești ajutor ca să nu te ocupi pe cont propriu de toate sarcinile. Rezolvi sarcinile care țin de casă și de job. Ești capabil să faci lucruri extraordinare, chiar și pe cele mai dificile.

Fecioară
Câștigi bani dintr-o sursă nouă, poate vei avea un job în paralel cu cel actual. Cineva din afara țării îți propune un schimb de experiență și vei accepta dacă îți faci curaj. S-ar putea să ai parte de surprize plăcute.

Balanță
Se poate să ți se aprobe un credit la bancă și să te descurci cu banii în perioada următoare. Discuți cu persoana iubită pentru a lua o decizie în privința căsătoriei. Partenerul de cuplu are nevoie de mai multă susținere din partea ta.

Scorpion
Îți ceri drepturile și te pui de acord cu partenerii de afaceri și cu investitorii, mai ales că ai nevoie de ei. Te gândești dacă să treci sau nu peste neînțelegerile din relația de cuplu.

Săgetător
Sunt șanse să-ți găsești un al doilea job sau un hobby care să-ți aducă niște bani în plus. Cineva te caută pentru a afla dacă mai ai aceleași sentimente ca pe vremuri, a dezvăluit Neti Sandu pentru ziua de luni, 25 iulie 2022, la Pro TV.

Capricorn
Primești ajutor din partea unor persoane care înțeleg problemele tale. Duci mașina la reparat sau îți iei alta, dacă nu se mai poate face nimic. Apare o persoană care vrea să te cucerească.

Vărsător
Ți se dă ceva de lucru în plus și vei face față sarcinilor, vor veni și bani în plus. Poate te asociezi cu niște colegi de breaslă pentru a pune la punct un proiect de succes. Încerci o schimbare de atitudine în relația de cuplu.

Pești
S-ar putea să închei un contract care va merge bine din toamnă și să faci progrese în carieră. Te bucuri de un câștig profesional. Ar trebui să ai grijă de sănătate și să tratezi la timp orice problemă.