Jupiter retrograd în Berbec. Evenimentul aduce provocări uriașe pentru toate zodiile

Din data de 28 Iulie, Jupiter va fi retrograd în zodia Berbec. Toate zodiile vor fi afectate de acest eveniment, dar unele dintre ele chiar vor avea parte de provocări interesante. Atenție la Jupiter retrograd și revizuiește-ți de acum valorile.

Zodia Berbec
Berbecii sunt foarte optimiști și puși pe treabă. De mult timp așteptau să înceapă un proiect mare, dar nu aveau curaj. Acum, în sfârșit, a venit momentul să te apuci de treabă.

Zodia Taur
Este momentul să lași trecutul în urmă și să privești spre viitor. Astrele îți sugerează să lași în urmă tot ce ți-a făcut rău și să dai voie lucrurilor bune să între în viața ta și să te bucuri de ele.

Zodia Gemeni
Gemenii evoluează mult la capitolul comunicare. Știu acum să iasă din orice încurcătură cu o vorbă bună și au un talent de a întoarce lucrurile în favoarea lor imediat.

Zodia Rac
Jupiter retrograd în determină pe Raci să gândească mai mult înainte să vorbească. Nativii sunt concentrați pe muncă și viitor și nimic nu îi poate distrage de la ce au de făcut.

Zodia Leu
Jupiter vine și le întărește anumite convingeri leilor. Acest eveniment îi face mult mai responsabili cu ceea ce au de făcut și chibzuiți în cheltuieli. Sunt deciși să evolueze și să lase distracția pentru o vreme.

Zodia Fecioară
Fecioarele trebuie să ia o pauză de la stres și agitație și să analizeze lucrurile importante din viața lor. Astfel, vei ști ce ai de făcut pe viitor și vei acționa cu mai multă înțelepciune.

Zodia Balanță
În această perioadă, balanțele singure își vor găsi partenerul de viață. Universul are grijă de acești nativi, care în ultima vreme au suferit mult din cauza singurătății.

Zodia Scorpion
Unii dintre scorpioni pot avea dificultăți în a trece peste probleme. Acești nativi își dau seama acum cât de multă nevoie au de cei dragi și învață să apreciez mai mult ajutorul acestora.

Zodia Săgetător
Nativii singuri au mari șanse de a-și întâlni sufletul pereche. Cei aflați intr-o relație își fac și ei planuri de viitor și chiar pot trece printr-o logodnă. Apelați la terapia de cuplu cei care aveți probleme în relație.

Zodia Capricorn
În această perioadă, trebuie să fiți atenți la toate detaliile. Dacă doriți să faceți o achiziție costisitoare, aveți grijă să analizați bine pe ce urmează să dați banii și să nu lăsați pe nimeni să vă însele.

Zodia Vărsător
Vărsătorii se vor ruga de mare succes în plan profesional. Munca lor de până acum va fi răsplătită cum nici nu se gândeau. În plan amoros au parte de multă liniște și siguranță.

Zodia Pești
Peștii aflați într-o relație se gândesc serios să o ducă la un alt nivel. Nativii singuri nu se simt încă pregătiți de o relație și preferă să mai analizeze lucrurile.