Horoscop 24 Iulie 2022. Cea mai norocoasă zi pentru aceste zodii

Previziuni complete pentru toți nativii la final de săptămână. Unii nativi vor avea o duminică de poveste, în care tot ce și-au propus le va ieși. Vezi dacă astrele sunt acum de partea ta.

Zodia Berbec
Fii lucid și cu capul pe umeri chiar și atunci când ai un conflict cu cineva. Temperează-te chiar și atunci când știi că ai dreptate. Fii diplomat și învață să asculți ce ai de spus ceilalți înainte de a riposta.

Zodia Taur
Dai dovadă de o intuiție extraordinară și îți vei oferi susținerea cuiva care îți cere sprijinul într-o problemă foarte serioasă. Încearcă, totuși, să nu te încarci cu problemele celorlalți.

Zodia Gemeni
La muncă te-ai obișnuit să îmbini utilul cu plăcutul și tocmai de aceea îți vine foarte ușor și la îndemână să-ți faci treaba bine. În a doua parte a zilei te vei bucura de momente frumoase cu persoana iubită.

Zodia Rac
Ascultă-ți intuiția și fă săpături în sufletul tău ca să-ți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viața ta. Pune-ți planurile pe hârtie și stabilește-ți obiective concrete, cu termen exact.

Zodia Leu
Burlacii zodiei au ocazia să cunoască pe cineva cu care ar putea începe o relație. Nu te arunca cu capul înainte, fii atent la toate semnele și ascultă-ți mintea, nu doar inima.

Zodia Fecioară
Bucură-te de această zi frumoasă, ieșind la o plimbare în parc, cu bicicleta sau cu rolele. În a doua parte a zilei te vei ocupa de sarcini legate de locul de muncă.

Zodia Balanță
Permiți cam multe celor din jur, îi lași să își dea cu părerea și mai-mai că te și influențează. Poate ar trebui să renunți la spiritul pacifist și să pui piciorul în prag. Uneori.

Zodia Scorpion
Este recomandat să lași orgoliul deoparte și să te apropii de o persoană cu care ai stricat relația. Nu trebuie să o lingușești, doar fii sincer și pune cărțile pe masă.

Zodia Săgetător
Cineva la care chiar nu te-ai așteptat, vine cu o propunere profesională de mare angajament pentru tine. Cântărește bine decizia ca să fii sigur în ce te bagi.

Zodia Capricorn
Azi e o zi bună pentru rezolvarea unor chestiuni administrative. Ocupă-te de ele în prima parte a zilei, ca mai apoi să ai timp și pentru puțină relaxare.

Zodia Vărsător
Ai grija ce și cum spui pentru că până și o vorbă aruncată-n vânt, lipsită de intenții rele, poate să se întoarcă împotriva ta.

Zodia Pești
Este o zi numai bună pentru achiziții. Dacă ai ceva bani deoparte și plănuiai niște cumpărături, astăzi este ocazia perfectă să cheltui cu cap.