Anamaria Prodan, satisfacție supremă după primul meci al lui Reghe. Impresara are motive de bucurie

Anamaria Prodan și Reghe trec prin cea mai grea perioadă a vieții lor. Cei doi sunt aproape de finalul divorțului și trăiesc clipe grele, dar mai au parte și de satisfacții. Antrenorul și-a început activitatea la noua lui echipă, iar ultimul eveniment i-a adus numai satisfacție impresarei.

Reghe, debut cu probleme
După plecarea de la Craiova, unde Reghe nici măcar nu și-a încheiat contractul, a reușit să se repună pe picioare și antrenează acum o altă echipă. Deși Anamaria Prodan credea că antrenorul nu se va mai reprofilat curând, se pare că acesta și-a găsit rapid alt loc de muncă.

Ana Maria Prodan are motive de satisfacție după primul meci al lui Laurențiu Reghecampf ca antrenor al azerilor de la Neftchi Baku. Deși probabil nu se aștepta la un asemenea ghinion, echipa lui Reghe a fost învinsă cu un scor de 2-0. Visa la calificarea în Conference League, dar șansele acum sunt compromise.

Anamaria Prodan se bucură, probabil, de nereușitele lui Reghe. Încă după plecarea de la Craiova a început să îl critice și să spună că va ajunge rău.

Câți bani îi datorează Reghe Prodancăi
Anamaria și Reghe nu reușesc deloc să ajungă la sentimente mai bune. De când s-au despărțit, au avut parte de multe certuri și scandaluri și nu se înțeleg deloc. Acum, principalul motiv de ceartă este pensia alimentară a lui Bebeto.

Problema este una veche, dar se pare că nimeni nu are o rezolvare pentru ea. Reghe ar avea de plată o pensie de cel puțin 15.000 de euro lunar, avand un salariu mare de l arabi. precum și alte 50.000 de euro pentru faptul că a plecat de acasă. Impresara nu iartă nimic și vrea să se facă dreptate, chiar dacă situația este complicată.