Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu se mai ascund de ochii curioșilor. Au fost surprinși în ipostaze tandre

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, au fost surprinși în ipostaze tandre. Totul s-a întâmplat la întoarcerea din America Express 2022.

Filmările pentru America Express 2022 s-au încheiat, iar concurenții s-au întors acasă, în România. Printre ei se numără și Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru, surprinși în ipostaze tandre
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu s-au mai ferit de ochii lumii și s-au îmbrățișat în văzul tuturor. Astfel, și-au demonstrat afecțiunea unul față de celălalt, scrie Click.ro

De altfel, tot la întoarcerea din America Express, Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză din partea amicilor lui, deoarece își sărbătorește ziua de naștere. Maestrul bucătar împlinește 50 de ani.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au parcurs Drumul Aurului în competiția din America. Asemeni celorlalte 8 echipe din concurs, au trecut prin probe dificile și s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Diferență de 18 ani între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru
Cei doi sunt împreună de un an, iar după mai multe zvonuri au confirmat povestea de dragoste dintre ei doi în decembrie 2021. Iubirea pare să nu fi fost un impediment pentru ei, deși există o diferență de vârstă de 18 ani. Doina Teodoru are 32 de ani, iar maestrul bucătar 50.

”Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc.

De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre. La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil.

Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor ”, a spus Cătălin Scărlătescu în decembrie 2021, la Antena Stars, atunci când a confirmat relația.