O refugiată din Ucraina compară prețurile din Mamaia cu cele din Odessa. Care e concluzia ei

Mamaia ar duce lipsă de turiști, nu mai e buluc de oameni acolo ca odinioară, dar sunt câteva motive pentru care se întâmplă acest lucru. Spre exemplu, prețurile mari. O refugiată din Ucraină, ajungă în stațiune, a făcut o comparație între prețurile din Mamaia și cele din Odessa.

O refugiată din Ucraina compară prețurile din Mamaia cu cele din Odessa. Care este concluzia

Tânăra refugiată din Ucraina a făcut o comparație cu ce se întâmplă acum în Mamaia. „Eu compar cu Ucraina pentru că suntem din Odessa și tot avem plaja alături. Sunt mai scumpe aici decât la noi. Dacă aici sunt 35-50 lei, la noi sunt 20 lei (n.r.- șezlongurile)”, a declarat tânăra din Ucraina, citată de stirilekanald.ro.

Stațiunea Mamaia pare că este tot mai evitată de turiști, iar unii dintre ei susțin că prețurile de acolo sunt duble, triple chiar, comparativ cu alți ani. Pe lângă asta, nici condițiile nu mai sunt așa cum trebuie. Așa se face că hotelurile și terasele sunt mai degrabă pustii, iar Mamaia are de-a face cu cel mai slab sezon de vară din ultimii 30 ani. Între timp, stațiunile din sudul litoralului câștigă tot mai mult teren, chiar dacă și acolo sunt destul de multe minusuri dacă ar fi să le iei punctual.

Hoteluri și terase pustii în Mamaia
Nemulțumirile nu sunt legate doar de prețurile în continuă creștere. Mulți turiști sunt dezamăgiți și de condițiile de pe plaje.

„- Suntem foarte nemulțumiți.

– De ce?

– Pai uitați cum e, nu puteți să intrați și apa este foarte murdară!”

„Anul trecut berea era 9 lei și acum 17, 18, 20!”