Mara Bănică a acceptat provocarea vieții ei! Ce s-a aflat acum despre vedetă

Vești bune pentru fanii Marei Bănică. Jurnalista care nu de mult a devenit mamă pentru a doua oară, a acceptat provocarea vieții ei. Nimeni nu se aștepta ca vedeta să revină atât de repede la televizor, iar bomba verii constă în faptul că Mara Bănică a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Antena 1.

Mara Bănică începe un nou proiect de televiziune
Este vestea momentului în showbiz! Mara Bănică a renunțat la colaborarea cu Antena 1 și a semnat un contract cu postul de televiziune din Pache Protopopescu – Pro TV. Vedeta este pregătită să apară în fața telespectatorilor, iar foarte mulți o așteaptă cu nerăbdare. În trecut Mara a apărut în emisiunile Acces Direct și Xtra Night Show.

Acum s-a aflat că Mara Bănică a acceptat să participe în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! produsă și difuzată de Pro Tv.

Emisiunea se va filma în Republica Dominicană, iar Mara a început deja demersurile pentru ca cei doi copii ai lor să rămână pe mâini bune.

Potrivit Fanatik, jurnalista a avut grijă să negocieze foarte bine termenii și condițiile colaborării cu Pro TV și deci revenirii ei în televiziune.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Banica (@marabanica)

Filmările vor începe de săptămâna viitoare. După șapte ani de pauză, emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, revine în forță și îi va avea prezentatori pe Adela Popescu și Cabral Ibacka.

Începe aventura: Sunt celebru, scoate-mă de aici!
Pregătirile pentru noul sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! au intrat în linie dreaptă. Adela Popescu și Cabral sunt cei care vor sta la cârma show-ului care va fi filmat în Republica Dominicană. Ediția de acum 7 ani s-a desfășurat în Africa.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, plecarea va avea loc duminică, 24 iulie 2022. Au apărut speculații cu privire la vedetele care au acceptat provocarea de a participa la show-ul aventură. Se vorbește despre Lidia Buble, Ioana Filimon, Alexandra Ungureanu și Giani Kiriță.

Bianca Drăgușanu a declarat că a fost contactată pentru acest proiect, însă a refuzat. La fel s-ar fi întâmplat și în cazul surorii ei.