Stațiunea Mamaia, prețuri șocant de mici! Iei un șezlong și primești bere gratis!

Stațiunea Mamaia ocupă un loc fruntaș în lista de dorințe a românilor. Majoritatea dintre ei își petrec vacanța de vară în această zona litoralului, dar prețurile au cam crescut în ultima perioadă și românii s-au reprofilat. Se pare, însă, că administratorii plajelor au decis să schimbe situația și să vină în ajutor turiștilor.

Stațiunea Mamaia, cea mai ieftină de pe litoral

Deși, la începutul sezonului estival, mulți turiști s-au plâns de prețurile inaccesibile din Mamaia și au ajuns să o considere o stațiune de fițe, se pare că mulți și-au schimbat acum părerea. După ce numărul de turiști a cam scăzut în ultima perioadă, proprietarii au începu să scadă prețurile pentru a-i atrage din nou pe aceștia.

Dacă un șezlong ajunsese să coste chiar și 100 de lei în anumite zone, se pare că prețul a scăzut radical acum. Unii manageri de plaje oferă un șezlong cu doar 25 de lei, iar în acest preț includ și o băutură răcoritoare sau o bere. Această ofertă nu a mai fost întâlnită în altă stațiune și se pare că nici acest preț nu este în alte zone.

Prețuri exorbitante la parcări
Prețurile nu au scăzut încă în ceea ce privește parcările. Deși hotelierii au redus prețurile, în Mamaia tot trebuie să plătești 96 de lei pentru o zi de parcare. Oficialii spun că încă se discută acest aspect, dar nimeni nu face declarații clare că acest preț va fi redus.

Prețurile sunt foarte mari și la restaurante. Deși mesele instituțiilor unde se servește mâncare sunt tot mai goale, tarifele nu scad deloc. Chiar și la terasele cu autoservire sau împinge tava te costă mult să servești un prânz decent.

‘’Înainte de pandemie aveam prețurile cu 2-3 lei mai mici. Atunci era plin de lume, acum dacă am două mese pe terasă e bine. Sunt zile în care angajații stau degeaba și nu au ce face pentru că nu vine nimeni’’, a spus un proprietar.