Luna Nouă în Leu, un eveniment care trebuie tratat cu seriozitate. Ce este complet interzis să faci pe 28 iulie, în funcție de zodie

Luna Nouă din zodia Leu din 28 iulie 2022 este un eveniment astrologic pe care nu ar trebui să îl ignorăm. Astrologii sugerează să fim foarte atenți la tot ce facem și mai ales să ținem cont de ce nu ar trebui să facem în această zi mare.

Zodia Berbec
În această perioadă ar trebui să îți controlezi mult comportamentul. Dacă vrei să te impui, ar trebui să o faci în liniște, nu cu un ton prea impunător. Abordează o tactică diferită și vei fi băgat în seamă.

Zodia Taur
Demonstrează-le celor din jur că nu ești așa cum cred ei. Să nu îți fie teamă să îți expui punctele de vedere, pentru că ai dreptate cu tot ce spui. Totul este să ai curaj!

Zodia Gemeni
Nu te mai încrede în oricine și fii mai selectiv cu oamenii cărora le dai voie să intre în viața ta. Nu lua hotărâri pe care să le regreți după 5 minute, ci analizează serios fiecare decizie.

Zodia Rac
Ai reacții ușor agresive și nepoliticoase din cauza oboselii. Nu mai trage de tine până la epuizare. Ia o pauză și ai mai mare grijă de tine, de comportamentul tău și nu te certa cu ceilalți din cauza aceasta.

Zodia Leu
Renunță la gândirea negativă, nu mai pune răul în față! Fii ceva mai pozitiv, concentrează-te pe ceea ce ai de făcut și nu ezita să iei sfaturi de la cei dragi dacă aceștia sunt acolo să te ajute. Apreciază efortul lor, oricât ar fi de mic!

Zodia Fecioară
Nu mai aștepta lucruri mărețe de la persoanele din jurul tău, pentru că ele nu vor veni. Nu te iubește nimeni mai mult decât te iubești tu și nimeni nu va face nimic pentru tine fără o răsplată.

Zodia Balanță
Nu îi lăsa pe ceilalți să decidă pentru tine! Nu mai lăsa pe nimeni să intre în viața ta dacă simți că locul acelei persoane nu este acolo. Nu toți cei care îți zâmbesc îți vor și binele.

Zodia Scorpion
A venit momentul să spui lucrurilor pe nume, chiar dacă adevărul îi poate durea pe unii. Nu mai ține nimic secret, dacă știi că așa îți salvezi pielea.

Zodia Săgetător
Nu renunța la momentele extraordinare pe care ți le aduce destinul în cale doar pentru că vrei să muncești mai mult. Pierzi din vedere lucruri frumoase, de care ar trebui să ai grijă.

Zodia Capricorn
Fii mai încrezător în tine și lasă timiditatea deoparte, pentru că nu te ajută cu nimic! Nu trece neobservat și fă tot ce poți pentru a ieși în evidență dacă ai cu ce!

Zodia Vărsător
Ai parte de tot mai multe eșecuri și ai tendința să renunți la luptă. Nu le poți avea pe toate și trebuie să fii conștient de asta. Nu te lăsa doborât doar din atât!

Zodia Pești
Nu cheltui bani fără să ai un plan bine definit. Riști să faci cheltuieli exagerate, pe care să nu le poți suporta atunci când tragi linie!