Horoscop special de vară. Astrologul ne prezintă pericolele care ne așteaptă până la finalul lunii august

Horoscop special cu astrologul Luminița Vâlcea. Specialistul a vorbit la televizor despre cum va fi ultima luna verii, făcând previziune interesante despre luna august . Veștile nu sunt deloc bune și se pare că această perioadă a fi una tensionată pentru toate zodiile.

Zodia Berbec
Berbecii vor înregistra pierderi financiare semnificative. Acești nativi trebuie să își găsească alte surse de venit, pentru că cele actuale nu le mai satisfac nevoile. Oportunități sunt, dar este nevoie și de voință.

Zodia Taur
Taurii sunt gata să-și ia viața în piept să-și asume noi responsabilități . acești nativi vor să iasă din zona de confort și să se implice în proiecte interesante, cu care nu am mai interacționat până acum. Vor realiza că socializarea îi va ajuta mult.

Zodia Gemeni
Urmează o perioadă în care gemeni primesc multe cadouri, multe câștiguri financiare și își fac toate poftele. Vor exagera cu cheltuielile, dar vor ști cum să își recupereze banii pe alte căi.

Zodia Rac
Racii încearcă să fie foarte atrăgător și caută atenția celor din jur. Totuși, faima lor are și un preț mare: apropiații vor realiza că nu sunt autentici, ci doar încearcă sa atragă atenția, motiv pentru care nu vor mai fi atât de apreciați.

Zodia Leu
Leii caută tot felul de modalități de a ieși în evidență, de a primi aprecierea oamenilor. Până la finalul verii, unii lei vor deschide o nouă afacere, vor pune bazele unui proiect la care visau de multă vreme, dar pe care nu aveau curaj să-l înceapă.

Zodia Fecioară
Fecioarele trebuie să fie foarte atente atunci când se afișează în mulțimi. Dacă au vacante plănuite, au multe șanse să să rateze plecarea, să facă schimbări de plan de ultim moment.

Zodia Balanță
Balanțele vor să facă multe schimbări importante. Chiar dacă nu vor fi de acord cu ele, împrejurările le vor obliga să facă anumite modificări în viața și comportamentul lor.

Zodia Scorpion
Scorpionii sunt puși pe ceartă cu partenerul de viață. Acești nativi vor ca totul să se desfășoare așa cum vor ei și nu acceptă părerile celorlalți. Au așteptări mult prea mari, dar oferă prea puțin pentru cât de mult cer.

Zodia Săgetător
Săgetătorii vor avea o mulțime de idei în luna august și se vor implica în proiecte interesante, care le vor aduce multe câștiguri materiale. Muncesc mult și se descurcă foarte bine la serviciu, dar ar trebui să țină cont și de epuizare și de faptul că au nevoie de odihnă.

Zodia Capricorn
Capricornii vor învăța de acum să ceară ajutorul și să lucreze în echipă. Sunt mult prea individualiști și au impresia că se descurcă mai bine singuri, dar refuză să accepte faptul că lucrurile merg mai bine când ai ajutor.

Zodia Vărsător
În perioada următoare, vărsătorii au în plan să aibă mai multă grijă de ei. Se concentrează pe un stil de viață sănătos, încep diete drastice și vor să ajungă la rezultate notabile în timp rapid.

Zodia Pești
Peștii își dau seama că nu se pot baza pe membrii familiei și încep alte parteneriate. Mereu au crezut că apropiații îi ajută, dar ajung la concluzia că aceștia doar le încurca planurile.